2777
2789
عنوان

درباره کمک به بندرعباس

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 36 پست

ایشالا باعث و ب انی این اتفاق نابود شههههه خدا لعنتش کنه :) امیدوارم دیگ رنگ غم نبینه این کشور😭

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

دقیقایک‌انلاین شاپی‌میگفت من کل درامد این ماهم رو صرف غذارسانی به بندرعباس میکنممن بهش گفتم خانم‌محت ...

حتی همون عصرونه هم لازم ندارن

خود آتش نشانی و هلال احمر داره میگه

میگه اسراف نکنین همه چی تامینه

هر چی بردن دیشب برگشت خورده

کمکاشون بذارن برای بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی میتونه خون اهدا کنه. خون همیشه احتیاجه همسرم سالی دوبار اهدا میکنه من میترسم

دم مردممون گرم گل کاشتن

از همه کشور همدلی کردن تو این زمینه

سازمان انتقال خونم گفت فعلا دست نگه دارین

مراکز به حد کافی شلوغه

حتی همون عصرونه هم لازم ندارنخود آتش نشانی و هلال احمر داره میگهمیگه اسراف نکنین همه چی تامینههر چی ...

منکه کلی فحش خوردم سر حرفم از مردم

یه انلاین شاپی گفته بود ارسال به بندرعباس رایگانه ۱۷ هزار هم لایک خورده بود پستش

رفتم ببینم راست میگ گفت نه فقط برای اسکله اینقدر خندیدم مردم چرا واقعا اینجور میکنن فکر کن سفارش بدی ادرس بزنی اسکله😁😂

دم مردممون گرم گل کاشتناز همه کشور همدلی کردن تو این زمینهسازمان انتقال خونم گفت فعلا دست نگه دارینم ...

اره فعلا همه جا شلوغه، .یکی توئیت زده بود که رفتم خون بدم ،پرسیدن گروه خونی ات چیه گفتمABمثبت ، گفتن خونت به درد نمیخوره برو بعدا بیا😂 همسر منم AB هستش بهش میگم خونت زیاد مفید هم نیست حالا من Oام باز یه چیزی😂

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منکه کلی فحش خوردم سر حرفم از مردمیه انلاین شاپی گفته بود ارسال به بندرعباس رایگانه ۱۷ هزار هم لایک ...

فقط سو استفاده

وای آدمُ روانی میکنن اینا

دنبال جلب توجهن

از مرگ مردم از فاجعه میخوان پول به جیب بزنن😑😑😑

همین جا بپرسین لطفا

دنبال ینفر بودم ک از بعد حادثه بندرعباس خبری ازش ندارم محل کارشو میدونستم فقط میخواستم ببینم فاصله اون محل تا بندر شهید رجایی چقدره خودم ی شهر دیگم.

مهم نیست حالا از یه دوست دیگه میپرسم

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️