2777
2789
عنوان

درباره کمک به بندرعباس

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 36 پست
خاک برسرشون والا ما تو شهر زندگی میکنیم‌اسکله که نیستیم مگا زلزله اومده یا سیل که درخواست پتو و....م ...

بخدا جگرم آتیش گرفته

انگار گرد مرده پاشیدن رو شهر

غم ولمون نمیکنه این چند روز

انگار نه انگار که روز دختره امروز😔

بعد از حال بد ما میان سواستفاده میکنن

اصلا کی گفته کمک لازمه

کدوم ارگان 

هیچی هیچ کی!!!

فقط یه عده آدم دوزاری دارن سو استفاده میکنن

خیلی اگه آدمن خیلی اگه واقعا طرف مردمن

بذارن یه هفته ۱۰ روز بعد که آمار مجروحا و قطع عضوا اومد

برای اونا کمک جمع کنن

الان پول برای کی میخوان

برای چی میخوان

وقتی هییچ نیازی اعلام نشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا جگرم آتیش گرفتهانگار گرد مرده پاشیدن رو شهرغم ولمون نمیکنه این چند روزانگار نه انگار که روز دخت ...

واقعا حق

ما روز به این دراز نشستیم پای اخبار که حداقل فوتی هابیشتر نشه بااین اتفاق تلخ کلا صافی بندر قشنگمون رفته بخدا الهی بحق این روز عزیز تمام مجروحامون خوب شن دیگه آمارفوتی ندن مافقط همینو میخوایم

دیشب بعد هز چندروز رفتیم توخیابون بخدا مث قبل نبود ساحلی دزد زده بود رفتیم برا مراسم اینقد غلغله بود جاپارک نبود 

بله درسته خیلی‌ از بندری های عزیز رو تو همین فضلی مجازی دیدم که این حرف رو گفتن که خیلی‌ ها برای سود ...

همه اون بارامال اهالی بندنبوده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعا حقما روز به این دراز نشستیم پای اخبار که حداقل فوتی هابیشتر نشه بااین اتفاق تلخ کلا صافی بندر ...

امیدوارم دیگه بیشتر نشه

مجروحا با کمترین آسیب بیان بیرون به امید خدا

هر چی زودتر درست بشه همه چی

میدونی یه درد اضافه چیه

اینکه از وضعیت هوا اطلاع دقیقی نمیدن

از یه طرف دکترا هشدار میدن بیرون نیاین مگر برای موارد اضطراری اگرم رفتین لباس پوشیده بپوشین

بچه ها نیان بیرون و ...

از اونورم به صورت رسمی هیچس اعلام نمیکنن

پسرم سه سالشه یکسره دستاشو میبره بالا دعا میکنه نیگا خدایا همه باباها برم پیش نی نی هاشون الهی آمین

شوهرخودمم همونجا مشغول بکار فقط تنهاشانسی که آوردن محل حادثه نبودن شرکتشون دورتربوده

آره متاسفانه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

پسرم سه سالشه یکسره دستاشو میبره بالا دعا میکنه نیگا خدایا همه باباها برم پیش نی نی هاشون الهی آمینش ...

الهی خدا به دل پاکش نگاه کن

بازم خداروشکر که سلامتن

خدا حفظشون کنه

دقیقا

یک‌انلاین شاپی‌میگفت من کل درامد این ماهم رو صرف غذارسانی به بندرعباس میکنم

من بهش گفتم خانم‌محترم بندرعباس زلزله نیومده که بهترین کمک از این نظر اینه برای امدادگران و اتش نشانها غذا و عصرونه ببریم تشکر کنیم نیازبه چنین چیزهایی نیست

فحشم دادن مردم زیر کامنتم در حالی که من خودم بندری بودم

اگه کسی میتونه خون اهدا کنه. خون همیشه احتیاجه 

همسرم سالی دوبار اهدا میکنه من میترسم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿