دخترخالم ثبت نام کرده میگه میخام برم ولی هیچی نخونده بره یا شرکت نکنه کلا من میگم نرو برو تیرماه ثبت نام کن نظرتون چیا کنکوریااا؟؟اگه بره منفی بزنه که بدتره یا مثلا سفید من خودم با امادگی مثلا رفته بودم رتبم اون شد نظر بدید چیکارکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برهتراز بالاتر رو درنظر میگیرنبا جو کنکور اشنا میشه
من دوستم میگه میترسم الان هیچی نزنم بعد بخونم برا تیر خوب بدن فکرکنن تقلب کردم😐
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
من خودم پارسال یه روانشناسی زشته انسانی خوندم رفتم کنکور دادم هم اردیبهشت هم تیر قبول شدم دفعه اول خودم چون از دانشگاه جیزی نمیدونستم نتونستم ثبت نام کنم وقتش گذشت دفعه دوم پیش دانشگاهی نداشتم قبول نکردن تازه من ده ساله از درس فاصله گرفتم ۲۶ سالمه خلاشو حس میکنم رتبم خوب شد ترم اول همه رشته هارو میتونستم برم حیف کسیو نداشتم راهنماییم کنه چجوری دانشگاه ثبت نام کنم میخاستم حقوق بخونم صبر کردم ترم دو مدیریت بازرگانی قبول شدم ولی مدرک نداشتم
چرا؟خب الان سفید ومنفی اون موقع همه درصد بالا هی خانواده خودشم شک میکنن چه برسه اونا
البته من گفتم خودت میدونی
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
کنکور تیر و میشه الانم ثبت نام کرد یا تموم شده؟من میگم کاش بجای رین ماه تیر و مینوشت
تموم شده