2777
2789
عنوان

پدرم میگه هیچ جهیزیه‌ای نمیدم فقط از خونه‌ام برو

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 48 پست
بالای منم همینو میگه میگه دخترای ک ول هستن رو جهاز سنگین و طلا میدن بهشون ک فقط ببرنشو

دقیقا 

وگرنه دختر خیلی با ارزش تر این حرفاس ک بخوای کنارش بها هم بدی

وظیفه مرد هست جهیزیه ن دختر این رسم کاملا اشتباهی هست ک خانواده زحمت میکشن لطف میکنن کمک میکنن بعد آقا بیاد بگه از خداشون بود تورو شوهر بدن ک ن تنها خودتو بلکه ی چیزی اضاف ترم دادن بهم اینو بارها شنیدم از آقایون 

من کل جهیزیه که پدرمادرم خریدن شد۳۰۰ملیون . که ۲۰۰وام بود۱۰۰خودشون گذاشتن .

البته درخواست وام و دریافتش رو دوسال پیش انجام دادیم ولی خرید رو پارسال کردیم .

البته من سرویس چوب  مثل کمد تخت دراور مبل ناهار خوری و میز عسلی و تلویزیون و میز تلویزیون و یخچال و کولر و یدونه فرش با شوهرم بود.

ما فقط لباسشویی و ظرفشویی و یدونه فرش و باقی لوازم اشپزخونه رو خریدیم با لحاف اینا

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بفروشه؟ با همون بخره دیگه

چون نمیتونه قسط بدل

منم نمیتونستم

البته بابام میتونست بده نداد میخواست وام رو بده ب داداشم

منم سگ شدم‌گفتم نمیدم وامو هرجور شده میگیرم قسطاشم باید بدی

دیگ نتونستم تنها بودم کم آوردم

ولی فروختمش و باهاش بیشتر وسایلمو گرفتم

.
دقیقا وگرنه دختر خیلی با ارزش تر این حرفاس ک بخوای کنارش بها هم بدیوظیفه مرد هست جهیزیه ن دختر این ر ...

اره همه میگن بابام میگه دختر خوب رو براش صف میکشن دختر خراب رو باید پدر مادرش تلاش کنند ک ببرنش یا ی حرفهای دیگه ای میگه ک اینجا جاش نیست واقعا اینجور دامادا مفت خورن و پرو میشن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
آره بنده خدا قضیه برای ۷ سال پیشه ، هر وقت اسم جهاز می شنوه بغض می کنه طفلک ، برادرش با زور پولشو گر ...

😔😔

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
از کجا وام گرفتی

بانک مهرایران

وام فوریش دو درصد هست و بدون ضامن و مدارک

خونه با گوشی تقاضا میدی

دیگه خیلی طول بکشه فردا صبح تو حسابته

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
بانک مهرایرانوام فوریش دو درصد هست و بدون ضامن و مدارکخونه با گوشی تقاضا میدیدیگه خیلی طول بکشه فردا ...

خواهش میکنم توضیح میدی 

چقدر پول باید بزاری حساب

شاغل باید بود یا ن

شما کی وامو گرفتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خواهش میکنم توضیح میدی چقدر پول باید بزاری حسابشاغل باید بود یا نشما کی وامو گرفتی

من شاغل نیستم و چک ندارم و دارمد ندارم 

پول بزاری بمونه نیاز نیست

بانک مهر باید حساب باز کنی و بعد ۳ ماه میتونی وام بگیری

با کارتت کار کنی من هر چی پول برام ریخته میشد(خرج خونه و پول توجیبی) میریختم تو کارت مهرم با اون کارم رو انجام میدادم

بعد سه ماه میتونی معدل حساب بگیری

با توجه به کارکردت میگه چقدر وام بهت تعلق میگیره

بعد درخواست وام بزنی از گوشی

تایید بشه

واریز میشه

البته به شرط اینکه بانک دیگه وام و قسط عقب افتاده نداشته باشی

سقف وام فوری ۵۰ میلیونه و ۲ درصد 

بیشتر بخوای باید ضامن و چک داشته باشی و ۴ درصده

وام فوری سالی یک باره

پول هم بزاری تو حسابت بمونه چه بهتر

معدل حسابت میره بالا

اما من پول اونطوری نداشتم

فقط ۳ ساله کارت اصلیم اینه

خرید ها و پرداخت قبض و ...

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
خواهش میکنم توضیح میدی چقدر پول باید بزاری حسابشاغل باید بود یا نشما کی وامو گرفتی

من هر سال یک بار گرفتم

یدونه بهمن سال پیش

یدونه دو هفته پیش

۱۱۰۰ قسطش

مبلغم ۴۸ میلیون

سالی یکبار میتونی بگیری

من شاغل نیستم و چک ندارم و دارمد ندارم پول بزاری بمونه نیاز نیستبانک مهر باید حساب باز کنی و بعد ۳ م ...

خداهرچی میخای بهت بده 

ممنون از دل بزرگت 

کارت مهر ایران دارم سبزه باید حساب خاصیش باز کنم با همین قبوله

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خداهرچی میخای بهت بده ممنون از دل بزرگت کارت مهر ایران دارم سبزه باید حساب خاصیش باز کنم با همین قبو ...

برا منم سبزه

معمولی

حساب خاصی نیست

اگه از قبل داری

شاید همین الانم بتونی وام بگیری

تو  برنامه بانک  بخش خدمات بزن رو معدل حساب

ببین چیزی بهت تعلق میگیره یا نه

برا منم سبزهمعمولیحساب خاصی نیستاگه از قبل داریشاید همین الانم بتونی وام بگیریتو برنامه بانک بخش خ ...

فدات شم برنامه بانک چیزی یعنی رو گوشی نصب میشه یا تو سایت هست