2777
2789

ماجرای پدرم طولانیه ، بیماره و مشکل اعصاب و روان داره فقط نمی‌خواد بپذیره

تاپیکای قبلمو یه نگاهی بندازین 

قابل تغییر هم نیست و فقط وقتم تلف میشه و به خودش اجازه فحاشی و بی احترامی بیشتر میده 

به نظرتون وام بگیرم برای خرید جهیزیه ؟

در مورد وام مهربانی چیزی می‌دونین ؟!

برای قسطاش چی کار کنم ؟ یه شغل دانشجویی دارم که کفاف نمیده

به خانواده همسرمم هیچی نمی‌خوام بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط مالی خانوادتون چطوره ؟ به مامانت بگو ، نمی شه که بدون جهیزیه، تا یه عمر آدم سرکوفت می خوره

خیلی عالیه 

۲ تا ماشین ، ۴ تا خونه و باغ

بابام آدم نیست ، تا الآنم همه چی رو خودم خریدم

وام ازدواج بگیر

۵۰ مامانت

جهیزه جمع جور بگیر

درسته سخته

اما انشالله بشه

وام مهربانی نمیدونم چیه

اما فقط بانک مهرایران راحت وام میده

بقیه بانک ها نه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
منم زنداییم جهیزیه نیاورد خیلی کم ، هنوز که هنوزه مامانم داره می گه ، البته به روی زنداییم تا به حال ...

می‌دونم

البته ما چند تا تیکه با خانواده همسرمه

فقط اونایی که خودمون باید بخریم رو نمی‌دونم چی کار کنم 

شرایط مالی خانوادتون چطوره ؟ به مامانت بگو ، نمی شه که بدون جهیزیه، تا یه عمر آدم سرکوفت می خوره

یه بار رفته بودیم مسافرت بعد تو رستوران کنار یه میز ک همگی آقا بودن نشسته بودیم 

یکیشون داشت میگفت خانواده ها دختر میدن جهیزیه هم میدن خیلی مسخرس میخوان فقط دخترو از سرشون وا کنن بره اون یکی میگفت دقیقا عین زن من دخترو دادن کلی جهیزیه هم دادن باهاش مفت مفت

صدای کوفتی خندشون هم کل رستورانو برداشته بود 

اینطورم نیست وظیفه‌ ی مزده ک وسایل بگیره ن خانواده دختر یا دختر 

دخترتو بدی جهیزیه هم بدی؟ م مونده رو دست آدم یا سیر شدی اژش