2777
2789
عنوان

میخام زندگی یه نفرو خراب کنم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 281 پست

این یه کاریه که دوطرف نابود میشن یعنی هم خودت هم اون طرف. به خاطر آینده ی خودت هم که شد بگذر و به خدا بسپارش اینطوری صددرصد نتیجه ی بهتری میگیری هیچ کاری بدون قصاص نمیمونه اگه به خدا بسپاریش مطمئنا دلت خیلی شکسته دراین که شکی نیست ولی بسپار به خودش...

باید ولش کنی و ببخشیش گذشته هارو بریز دور وجود اون ادم حتما تو زندگیت لازم بوده که خدا اونو سر راهت قرار داده حتما باید شکست میخوردی تا ی چیزایی و یاد بگیری مطمعن باش هر اتفاقی ی دلیلی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششم خوبی دارم ته این کار زندانه و بدنامی 

اون قاتل زنجیره ای که تر و تمیز ملت و میکشت راحت با یه شماره گیر افتاد چه برسه به یه دختر بچه خدا بهت رحم کنه خداحافظ.

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

زمانی که با شما اینکارا رو کرده که نامزدش وجود نداشته 

به کسی هم تعهدی نداشته 

ادم تو مجردی میتونه با هزار نفر باشه چه دختر چه پسر

من جای دختره باشم میگم چه باسنش سوخته مهم اینه که منو انتخاب کرده 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

مواظب باشاین کار جرمهعاقبتش زندانهبسپار به خدا، کاری نکن واست پشیمونی بیارهاگر هم فقط قربون صدقه هست ...

قربون صدقه

شعر خوندن و اهنگ خوندن با اسمم

برنامه ریزی واسه آینده ک میخام اسم قشنگت تو شناسنامم باشه و عروسیمون فلانحا باشه و تو خونمون فلانکارارو مبکنیم و ....

کلا تایپ نمیکرد همش ویس میداد

تو باید عاقلانه رفتار میکردی مقصر خودتی نه کسی دیگ

عزیزم یه تنه به قاصی نرو

من اونو بعنوان نوکر در خونه بابامم قبول نداشتم

از بس التماس کرد ضجه زد چندماه هیییییییییییی به اینور اونور زد خودشو

چیکار کرده مگه؟

با احساساتم بد جور بازی کرد

با التماس اومد با ادعا ررررف

اولینم بود خیلی وابستش شده بودم اما بدون هیچ مشکل خاصی گذاشت رفت بعدم ک گفتم من دارم میمیرم بدونت گف این چیزیه ک بالاخره باید تموم میشد هر چی زودتر بهتر

زندگی عالی الانت رو بخاطر اشتباهاتی که خودت هم باعثش بودی میخای خراب کنی؟؟؟

من طوریم نمیشه

اون هیچی از من نداره هیچیم ازم نمیدونه نه ادرسی ن چیزی

دستش ب هیچ جا بند نیستش

عزیزم یه تنه به قاصی نرومن اونو بعنوان نوکر در خونه بابامم قبول نداشتماز بس التماس کرد ضجه زد چندماه ...

این که گذشت اما نفر بعدی زندگیت هم بود هیچ وقت صد تو براش نزار که اگر خواست اذییت کن راحت برایش کنارهیچی ارزش بازی بااحساساتت وندار

اسی یه همچین اتفاق مشابهی شهر ما رخ داد بعدش پسره اسید پاشید تو صورت دختره خودشم فرار کرد

اون اصن نمیدونه من الان کجام

من تو اون سهر دانشجو خوابگاهی بودم فق میدونه مال کدوم استانم

چجوری میخاد پیدام کنه🤣