2777
2789
عنوان

دعوای من خواهرشوهر

871 بازدید | 33 پست

نامزدم رفته ۲ تا ایفون ۱۶  خریده یکی برا خودش یکی برا من

حالا ابجی کوچیکش گیر داده منم میخوام باید برا منم بخری

کلاس ۶ امه 

حالا من گفتم تو کوچولویی هنوز عزیزم برا گوشی زد ب جیغ و گریه😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فهمیدیم شما پولدارید 

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

پدرشوهرت در قید حیاته؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بله

خب توقعشون از همسر شما به جا نیست. مگر اینکه درآمدتون مشترک باشه. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ی سیلی بزن زیر گوشش حالش جا بیاد.....👋

من سال ۸۲ نامزد بودم ،شوهرم برام کادو ی جفت گوشواره ی حلقه ای طلا گرفت،،،خواهر شوهر بزرگم اونموقع سال دوم دانشگاه بود....خدا شاهده اینقدر گریه کرد...پاشو زمین کوبید....گفت منم گوشواره میخام......۱۰ روز سر گوشواره ها جنگ بود...یعنی یک جنگ واقعی درست کرد....مادر شوهرم به شوهرم گفت روزی که برای زنت گوشواره گرفتی ،خواهرتو یادت نیومد.....

خلاصه به شوهرم یاد دادن که گوشواره هارو ازش بگیر بیار برای خواهرت......شوهرم اونموقع جوون بود...خام بود،،به قول خودش ازرو بیعقلی ،بافشار پدرو مادرش اومد گوشواره هارو ازگوش من درآورد وتو گوش خواهرش جا کرد.........بقدری دلم شکست که حد نداره....من موندمو دل شکستم....گریه کردم نه برای یک جفت گوشواره....برای دل شکستم گریه کردم.....مادر شوهرم روز دیگه گفت ناراحت نباش ایندفعه برای خواهرش گرفته دفعه ی بعد برای تو میگیره..........منم نه برداشتم،،،نه گذاشتم گفتم مگه پسرتو چندتا زن داره......مادر شوهرم سرخ شد سرشو جا کرد تو ماتحتش و راهشو گرفتو رفت........من بعد ۲۲ سال هنوزم که یادم میاد گریه میکنم....الانم گوشواره دارم ولی گوشم نمیکنم...چون اون خاطره یادم میادو ناراحت میشم........به خواهرشوهرت بگو عجله نکن تو هم شوهر میکنی و شوهرت برات آیفون میگیره چند سال دیگه تحمل کن