2777
2789

از چیزی گله داره و بابت اتفاق های صبح تا ظهر مدرسه کلی به من غر میزنه. خیلی رفتار معلمش با بقیه همکلاسیاش ر  مقایسه میکنه و جاهایی که حق باهاش نیست خیلی معترضه

کلافه میشم تا شب از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید درمورد درس بچه ها فرق گذاشته. 

ولی حساس شده با معلمش حرف بزن

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببریدش روانشناس کودک

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

پسر منم همینه تازه کلاس پنجمه کلی هم فحش میده به معلم و بچه ها دیوانه شدم البته همکلاسیهاش خیییییلی بعضیاشون بدن مثلا الکی میان میزنن کرم میریزن مسخره میکنن همیشه تو دوران مدرسه استرس دارم و درگیرم

با گفته‌های شما من حدس می‌زنم خیلی ناز و به اصطلاح لوس بار اومده‌. با توجه به این که میگید نسبت به چیزی که حقش نیست معترضه. سنش اونقدر زیاد نیست که بشینید باهاش صحبت کنید تا قانع بشه، هنوز درک درستی نداره نسبت به درست و غلط بودن یک چیز. اگه خودتون هم حس میکنید که زیادی داره نازک نارنجی بار میاد بهش سختگیری کنید.

البته نمیشه منکر این شد که روحیهٔ دختر بچه‌ها کلا لطیفه و زود تاثیر میگیرن. 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش