2777
2789
عنوان

روز دختر و کادوی من

255 بازدید | 18 پست

امروز روز دختر بود و من برای شاگردهام دستبند از این جینگولی ها خریدم منتها رنگهاش متفاوت بود کلاس ساعت اول اکثرا رنگهای مشکی را برداشتن ولی کلاس ساعت دومم رنگهای شاد افتاد بهشون.

کلاس ساعت اول خیلی ذوق کردن ولی اون کاس ساعت دوم نه

انگار زیاد نپسندیدن من دونه ای ۴۵ هزارتومان خریده بود همش باهم شد ۱میلیون و پانصد

یه ذره ناراحت شدم  اشتباه کردم دستبند خریدم باید لوازم التحریر میگرفتم

نمیدونم اولش خیلی داشتند یه جوری میگفتند بعد که گفتم خودم خریدم تشکر کردن ولی قشنگ نعلومه خوششون نیومد

دانش اموزام ۱۵ تا ۱۷ ساله بودن

وا همین ک خریدی محبت کردی عزیزم بدرک ک خوششون نیومد

اخخ بد به هم نگاه کردن فکر نمیکردم خوششون نیاد عمکارها همه دوست واشتند حتی میخواستند بردارن برا خودشون اینها اصلا نپسندیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچند نظر شخصیم اینه که کار مسخره‌ایه ولی دستت درد نکنه حتما خوشحال شدن فقط جو کلاسا و روحیات بچه‌ها یکی نیست بعضیا شادیشون رو بروز میدن بعضیا نه. سال دیگه لوازم‌التحریر فانتزی و برای همه یک مدل بگیر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هرچند نظر شخصیم اینه که کار مسخره‌ایه ولی دستت درد نکنه حتما خوشحال شدن فقط جو کلاسا و روحیات بچه‌ها ...

چرا کار مسخره ایه.کادو به دانش اموز یا روز دختر؟

اره سال دیگه لوازم التحریر میگیرم

اونا شاید قدر کارت رو الان زیاد متوجه نشن.(بازم نوجوونن )

مطمئنا در آینده اسم شما و کاری که کردید براشون خیلی لذت بخش میشه

معلم منم بهم یه بار عیدی بهم داده هنوزم دارمش و می بینم لذت می برم(الان 35 سالمه)

شاید اون لحظه من زیاد ذوق نکرده بودم

چرا کار مسخره ایه.کادو به دانش اموز یا روز دختر؟اره سال دیگه لوازم التحریر میگیرم

بله کادو دادن به دانش‌آموز. البته میگم نظر شخصیه و شاید از نظر یکی دیگه خیلی هم عالی باشه که اونم کاملا منطقیه.

به هرحال براشون یادگاری میمونه و تا سالها بعد به یادتن ناراحت نباش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اونا شاید قدر کارت رو الان زیاد متوجه نشن.(بازم نوجوونن )مطمئنا در آینده اسم شما و کاری که کردید برا ...

نمیدونم خورد تو ذوقم

کلا نسل عجیبی ان نمیشه فهمیدشون با اینکه دستبندها خوشگل بودها اینا نپسندیدن

اونها هم برا من کادو گرفتن برای تولدم

اونم به نظر من اشتباهه. در کل روابط توی محیط مدرسه و به خصوص دبیرستان باید رسمی و بیشتر با حفظ احترام طرفین باشه تا صمیمانه. نتیجش اغلب میشه همینکه هم هزینه کردی هم ناراحتی.

اونم به نظر من اشتباهه. در کل روابط توی محیط مدرسه و به خصوص دبیرستان باید رسمی و بیشتر با حفظ احترا ...

نه من مخالفم .من واقعا مدیون یسری از معلم های دبیرستان و راهنماییم