2777
2789
عنوان

فرزند پذیری و بهزیستی اصفهان

350 بازدید | 21 پست

بچه ها اینجا اصفهانی داریم که فرزندپذیر باشن؟ 

میشه از تجربیاتتون راجع به بهزیستی اصفهان بگید 

میخوام اقدام کنم اگه چیزی میدونید که بیشتر کمک کنه بهم بگید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چند سالگی آورده بوده؟

منم یادمه تاپیک زده بود پسر بچه 2 سالش بود میگف چون بچه شیر خوار نبود ک ما بیاریم و چون الان 2 سالشه و شیر خوار نیس نامحرمه میگف از چن تا ایت الله پرسید اونام گفتن راهی هس برا محرم شدن بعدش دوستش بهش گف هیچ راهی نیس اینم حرف دوستشو گوش داد و گف خیلی بچه اذیت کنه تو مسجد و اینا سروصدا میکنه اذیت میکنه. واقعا نمیدونم فاز این ادما چیه ک میگن بچه 2 ساله بعدا ک بزرگ شد نامحرمه. من ریدم تو این عقاید اون بچه بهش میگف مامان بعد این شک داشت ک ببره پس بده یا ن همه پریدن بهش تاپیکش تعطیل شد ولی میگف من دلم نمیاد قضاوت نکنین. انتظار دان بچه 2 ساله دست ب سینه بشینه چقد حرص خوردیم سر اون تاپیک

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

لطفا همه فکراتو کناینجا چندروز پیش یکی تاپیک زد بچه رو ببرم پس بدم

خوندم تاپیکشو 

من خیلی وقته همه جوره فکر کردم و تحقیق کردم میدونم راه سختیه خدا کمک کنه 

ولی اون حجم از قضاوت برا اون خانم خیلی اشتباه بود،حرفای خیلی سنگینی بهش زدن فقط چون بیرون گود نشسته بودن میگفتن لنگش کن و نمیتونستن درکش کنن

خیلی بهتر ، با لحن آروم تر با کلمات درست تر میتونستن متوجهش کنن 

ادم ممکنه گاهی خسته بشه مردد بشه یا هرچیز دیگه ای ،اینطور وقتا نیاز داره با یکی حرف بزنه راهنمایی بشه دلگرم بشه . 

البته استاتر تاپیک هم اشتباه کرد که اومد اینجا تاپیک زد یه عالمه آدمای مختلفی که هیچ شناختی از اون و زندگیش نداشتن بهش توپیدن

خوندم تاپیکشو من خیلی وقته همه جوره فکر کردم و تحقیق کردم میدونم راه سختیه خدا کمک کنه ولی اون حجم ا ...

عزیزم این راه خستگی و مردد بودن نداره

مثله اینه که ادم‌خودش بچه بیاره خسته شه بزاره سرکوچه

حالا من ب مسائل شرعیش کاری ندارم

فراموشی کیمیاست

عزیزم این راه خستگی و مردد بودن ندارهمثله اینه که ادم‌خودش بچه بیاره خسته شه بزاره سرکوچهحالا من ب م ...

چرا نداره 

آدمه، ربات که نیست

تو نی نی سایت این همه مادر تاپیک زدن ما از بچمون بدمون و میاد و خسته شدیم و فلان اوناهم اگه راه چاره داشتن و جایی بود که بچه رو پس میگرفتن شاید بهش فکر میکردن

بهتره آدم تا با کفشای کسی راه نرفته قضاوتش نکنه

چرا نداره آدمه، ربات که نیستتو نی نی سایت این همه مادر تاپیک زدن ما از بچمون بدمون و میاد و خسته شدی ...

اصلا حرفتون رو تایید نمیکنم

و لطفا با این طرز تفکر بچه ای رو ب سرپرستی نگیرید فعلا 

با احترام

فراموشی کیمیاست