بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره بمیرم الهیی براش، دوازده میل بود، فکر کن اندازه کلیه اش بود قشنگ، بیهوشش کردن، رث دستهای خودم بی ...
آخ آخ جیگرم کباب شد براش. ان شاالله دیگه هیچوقت سنگ نگیره خیلی درد وحشتناکیه. من ۴ روزه عمل کردم هنوز دارم از درد جون میدم هیچی هم دفع نکردم. به نظرت چی کار کنم این لعنتیا بیفتن؟
قربونت عزیرم ان شالله، واقعا دفع نشده!؟ مطمئنی؟ پیاده روی خیلی زیاد بروخیلی زیاد مایعات بخور، هندونه ...
همه کار انجام دادم به جز پیاده روی زیاد اونم از بس درد دارم نمیتونم خیلی راه برم ی کم راه میرم حالت تهوع میگیرم و بالا میارم.۲ روز پیش که دردم خیلی شدیدتر بود رفتم دکتر گفت باید بستری بشی و لوله بذاری ولی من نرفتم. به نظرت برم یا همین روشای سنتی رو امتحان کنم؟
همه کار انجام دادم به جز پیاده روی زیاد اونم از بس درد دارم نمیتونم خیلی راه برم ی کم راه میرم حالت ...
نه وقتی دکتر بهت گفته حتما برو، میدونی چرا
چون سنگ رو تبدیل به خاک میکنن باید تاالان دفع میشد، نکنه خدایی نکنه تو حالبی جایی گیر کرده باشه، حرف دکترت رو گوش کن چون انقدر، درد هن بنظرم زیاد طبیعی نیست با توجه ب اینکه چند روزه انجام دادی سنگ شکن رو