2777
2789
عنوان

به نظرتون حق بامنه

71 بازدید | 13 پست

هرچی میگم عین حقیقته شوهرم یه زن دگه گرفته حالا نمیدونم چرازنه دوتا بچه ازشوهراولش داره ولی شوهرم خیلی کارابراش کرددرصورتی برامن ن میخاستم جدابشم وقتی خونه بابام رفتم دیدم اوضاع خونه پدرم از خونه خودم بذاره بالاخره دست ازپادرازتربرکشتم حالا خیلی پشیمونم جدانشدم جونیم به پای شوهرم رفت حالا هم اصلا دوست ندارم خونه بیادحالم بدمیشه فقط به خاطر خرج و مخارج موندم به نظرتون حق بامنه از شوهرم بدم بیادیابایدکاری کنم که سمت اون زنه نره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عع چکارکنم به نظرتون میگم کلابذاردل کنده بشه از اینجا به نظرتون چکارکنم

باهاش حرف بزن بگو اون زن چی داره که من ندارم؟؟؟

تو یه تاپیکی یه کاربری ایتا فرستادن برات میفرستم پیام بده بگو عضو گروهه اقدار درمانی میخوام بشم اونجا اموزش میدن با شوهرت چطور صحبت کنی که دلشو بدست بیاری 

معمولا مردا عاشق زنهای چرب زبونن حتی اگه از زن اولشون زشتر باشه

باهاش حرف بزن بگو اون زن چی داره که من ندارم؟؟؟تو یه تاپیکی یه کاربری ایتا فرستادن برات میفرستم پیام ...

دوست ندارم اسم اون ژنه پیشش بیارم من اگه بخوام بکشونمش سمت خودم میتونم چون ژنه دوم داره دل سردشدن نمی‌خوام این کارروکنم به نظرتون بکشونمش سمت خودم

دوست ندارم اسم اون ژنه پیشش بیارم من اگه بخوام بکشونمش سمت خودم میتونم چون ژنه دوم داره دل سردشدن نم ...

اره چرا که نه

برا زندگیت تلاش کن اگه درست نشد اونوقت دیگه هر تصمیمی بگیری توش اما و اگر و ای کاش نیست وجدانت راحته تلاشتو کردی