2777
2789

ببینید من چند ساله با یه دختری دوستم ولی حقیقتا حس میکردم جدیدا نمیتونم باهاش کنار بیام 

یه مدت بهش گفتم با هم در ارتباط نباشیم الان دوباره پیام داده که بهتری یا نه 

ببینید حتی سوال پرسیدنشم بیشتر به خاطر کنجکاویشه نه نگرانی 

خیلی خوب میشناسمش 

تو این مدت خیلی راحت بودم الان دوباره پیام داده رفته رو مخم اصلا 

البته جوابشو ندادم هنوز 

شما جای من بودین چیکار میکردین 

حرف دلت را بزن، حتی اگر صدایت ‌بلرزد.

عجیبه چرا عزت نفس نداره اونی که دوباره باید پیگیر این ارتباط میبود شما هستی نه اون چون شما دیگه نخواستی این رابطه پایدار بمونه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
عجیبه چرا عزت نفس نداره اونی که دوباره باید پیگیر این ارتباط میبود شما هستی نه اون چون شما دیگه نخوا ...

میدونی بیشتر از حس کنجکاوی میاد 

این مدت که بی خبر بوده ازم میخواد سر در بیاره چیکارا کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوستی دارم که داره ۲۰ سال میشه دوستیم.

من لحظات سخت تو زندگیم زیاد داشتم

مثلا برادرم جوون فوت شد و بعد خودم جدا شدم و..

این دوست من اونجوری که باید و شاید تو این مواقع کنارم نبود. آدم خشکو بی احساسیه.. منطقش حکم فرماست. من الان چندماهه کات کردم

اذیت نشدم 

چون اگر حامی بود و کنارم قطعا نبودش حس میشد ولی نمیشه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من دوستی دارم که داره ۲۰ سال میشه دوستیم.من لحظات سخت تو زندگیم زیاد داشتممثلا برادرم جوون فوت شد و ...

الان شرایط منم اینجوریه وقتی نیست حالم واقعا بهتره 

نمیدونم جوابشو چجوری بدم 

سین بزنم و هیچی نگم یا مستقیم جوابش کنم 

الان شرایط منم اینجوریه وقتی نیست حالم واقعا بهتره نمیدونم جوابشو چجوری بدم سین بزنم و هیچی نگم یا م ...

مستقیم بگو.. تعارف ک نداری

بگو به این دلیل به این دلیل صلاح نمی بینم به ادامه رابطه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️