2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه بیاین مرسی

46 بازدید | 6 پست

با درصدای زیست 25 شیمی 30 ریاضی 20 فیزیک 35 زمین 50 با تراز حدودا 9800 چی منطقه چی میشه اورد ؟ :/ من تخمین زدم حدو رتبه 3656 تا 4932 بهم داد ک این دوتا رتبه هم تو تخمین رشته زدم رشته های تاپ میشد :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی و دندون تهران نمیاری ولی بقیه دانشگاه هارو میاری حتما

اها ینی میتونم پزشکی و دندون بقیه جاها رو برم؟

اخه میدونی چیه عزیزم درصد زیستم کمه یکم ب مشکل خوردم نتونستم ک بخونم خوب اگ بتونم ت این سه روز مباحث مهم بخونم فک کنم بتونم تا 35 40 ببرمش هوم؟

بعد اینک میگن با میانگین 30 پزشکی میتونی بری ولی وقتی درصداتو میگی میگن نه نمیشه بخاطر چیه؟ چون زیستم کمه؟

به تخمین اصلا اعتماد نکن امسال کاملا متفاوت از پارسال و سوابق عم تغییر میکنه چون شصت درصد شده

اره عزیزم سوابق 60 میشه خب پارسال با همین حدود تونستن روزانه برن پس امسال قطعی میشه دیگ نه؟ چون سهم کنکورم کم میشه 

اها ینی میتونم پزشکی و دندون بقیه جاها رو برم؟اخه میدونی چیه عزیزم درصد زیستم کمه یکم ب مشکل خوردم ن ...

بنظرم تو این چند روز بشین زیست گیاهی رو بخون حدود ۲۰ درصد زیست کنکوره اگه معدلتم بالای ۱۹ بشی پزشکی جای خوب میاری

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

بنظرم تو این چند روز بشین زیست گیاهی رو بخون حدود ۲۰ درصد زیست کنکوره اگه معدلتم بالای ۱۹ بشی پزشکی ...

نمیدونم حالا گیاهی بخونم یا فصلای 1 تا 5 دهم و 1 2 4 یازدهم و 3 5 6 7 8 دوازدهم چون میدونم میرسم