2777
2789
عنوان

قرص برای پریود نشدن

82 بازدید | 6 پست

فردا روز اول پریودمه 

پنج شنبه کنکور دارم 

نمیخوام پریود باشم..داستان میشه 

دفترچه فرهنگیان و هم دارم خیلی تایم طولانی باید بشینم سر جلسه 

چیکار کنم؟ 

جز ال دی چی هس؟؟

فقط با ال دی میشه،بقیه قرصا احتمال اینکه طول مصرف پریود بشی وجود داره.موفق باشی گلم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال دی همون بخور خب تاپیک بهترین یا بدترین دشمنم تاپیک زدم یسر نظر میدی چیکار کنم

ال دی خاک بر سر باید از پریود قبلیت شروع کنی بخوریییی تا موقعی ک نمیخوای بشی

ال دی خاک بر سر باید از پریود قبلیت شروع کنی بخوریییی تا موقعی ک نمیخوای بشی

نههههه عزیزم به منظور جلوگیری از بارداری باید اونجوری خورده شه،براعقب انداختن پریود ازهمین امشب بخور هروقت قطعش کنی تاحدود۴روز بعدش میشی

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
نههههه عزیزم به منظور جلوگیری از بارداری باید اونجوری خورده شه،براعقب انداختن پریود ازهمین امشب بخور ...

ببین واسه عقب انداختن پریود 

چند روز قبل از موعود پریودت باید شروع کنی بخوری؟