2777
2789
عنوان

دوستم دارم برم گذشته زندگی کنم🥺

56 بازدید | 12 پست

قبل از دروان قاجار. اون موقع دختری بودم که آرزوش فقط سفر کردن و جست و جو فرهنگ های متفاوت و می‌گشت و می‌گشت تا آخرش بمیره. شاید یه سفرنامه ای هم می‌نوشتم.. یکی از آرزوهام که سخته رسیدن بهش

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من هم روحم مال اون زماناستمن مال این دوره نیستمتو انگار منیبرای همین علاقه به تاریخ دارم🥺💗

دقیقا، روحم انگار نمیتونه این همه پیشرفت در جهان بپذیر.

مگ اون زمانا میزاشتن دختر تنهایی سفر کنه😅

آرتمیس زن دریا سالار ایرانی بوده. و خانم های زیادی در سراسر جهان بودن که برای خواستشون جنگیدن. بستگی به زمان و جهالت موجود در اون زمان داره و من همیشه میگم این ما هستیم که خودمون محدود میکنیم نه دیگران. الان اگه نگاه کنید بیشتر همجنس خودمون ما رو اذیت میکنه

وای منم منم منممن مال این دوره نیستم مال عصر صفوی امدوره صفوی هارو دوس دارم

من عاشق شاه عباس صفوی. این مرد در ذهنم یه قهرمان، بخاطر پس گرفتن خاکمون از پرتغالی برام یه قهرمان شده

آرتمیس زن دریا سالار ایرانی بوده. و خانم های زیادی در سراسر جهان بودن که برای خواستشون جنگیدن. بستگی ...

چ خوب نمیدونستم

ولی زمان فرق داره قدیم خیلی امن تر بود

خانواده ها اون موقع سختگیر نبودن

چ خوب نمیدونستمولی زمان فرق داره قدیم خیلی امن تر بودخانواده ها اون موقع سختگیر نبودن

هر چی زمان میگذره، دیدگاه هم عوض میشه. البته حضرت های مثل حضرت خدیجه و غیره هم بودن اما من چون اطلاعات درستی راجب این موضوع ندارم نمیتونم با قاطعیت چیزی بگم. 

من همیشه دوس داشم زمان کوروش زندگی کنمبله درست میگید

من از سال هفتم که بیشتر آشنا می‌شدم. علاقه زیادی دوست داشتم زمان کوروش و داریوش زندگی کنم، همون موقع ها هم میگفتم دو تا پسر میارم به همین اسم ها😅. 

اما هر چی بیشتر آشنا میشدم زمان های متفاوت، شکوه های فرهنگی و همه چی متفاوت بود و جذابیتش برای من هم بیشتر زمان صفوی یه شکوه فرهنگی بزرگ برای خودش من خیلی دوست دارم از نزدیک آثاری که میساختن ببینم