2777
2789

من کلا خیلی بد سرفه ام با ساده ترین مریضی سرفه می گیرم.مونته لوکاست ۱۰ میخورم و شربت پروسپان و دمنوش بابونه و آویشن

جواب ندادن نمی دونم چیکار کنم

سرفه هام کامل خشک نیست خلط دارم اینجوری هست که انقدر سرفه می کنم تا خلط بالا بیاد بعدش چند دقیقه خوبم دوباره شروع می شه.شب موقع خواب هم سرفه هام خیلی شدید می شه

دیفن هیدرامین فک کنم برای خلط هست

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شربتی هست عطاری یه بار گرفتم مجوز بهداشت و تاریخ و اینا هم داشت غلیظ بود اسمش یادم نیست یکم ته حلق قرقره میکردی میدادی پایین یعنی یک بار دو بار میخورید تموم بود 

آب جوش و عسل خوبه و همین طور شیر بادام (بادام بدون پوست پودر شده را بریزی توی آب جوش و یکم بمونه و بخور).پرتقال هم اگه با پوست بخارپز کنی و بعد داخلشو بخوری برای سرفه خوبه. اما برای خلط بهتره داخل بینیتو با سرم نمکی بشوری.سرم مخصوص شست و شوی بینی از داروخانه بخر و با سرنگ یا قطره چکون بریز داخل سوراخ بینی.سرتو یکم کج باید بگیری.سرم میاد داخل دهان و از دهان خارج میکنی.اینجوری کل مجاری شسته میشه.اگرم خلط زیاده برو دکتر ببینه اگه عفونت داری بهت دارو بده.

من قبل عید سرما خوردم علائمش فقط سرفه بود شدید در حدی که صدام کلا گرفت از بس سرفه کردم .چندین روش درمان هم امتحان کردم فایده نداشت به پیشنهاد جاریم شربت دکسترومتورفان که برای سرفه هست خریدم خوردم به دو شب نکشید خوب شدم