2777
2789
عنوان

سالاد الویه بارداری

203 بازدید | 25 پست

خانوما من الان۳۳ هفتمو 

از اول بارداری سالاد الویه چند باری هوس کرده بودم 

حتی دیشبم اینقد میخواستم که خدا میدونه 

هر دقعه هم خوردم در حد پاره شدن خوردم 

حالا امروز اتفاقی جایی خوندم که خوب نیستش و نمیدونم سسش ال و بله 

چکار کنمممم بچم اتفاقی براش تیفتهههه😭😭😭

ای خداا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

حتی اون چیزایی هم ک میگن واسه بارداری بده ۳ ماه اخر میشه مصرف کرد

سالاد الویه ک مشکلی نداره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سس الویه چشه؟چه ضرری به بچه می رسونه؟ول کن این مزخرفات رو هرروز یه چرت و پرت در میارنهیچیش نمیشه

نوشته بود سسش چون تخم مرغ خام داره نمیدونم باعث ی مریضی میشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

منطقی اینه که غذای سالم خورده بشه چون یه موجود زنده دیکه هم که ضعیف تره با تو داره رشد میکنه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

حتی اون چیزایی هم ک میگن واسه بارداری بده ۳ ماه اخر میشه مصرف کردسالاد الویه ک مشکلی نداره

میکفت به جفتش اسیب میرسونه و سسش چون تخم مرغ خام داره باعث ی مریضی میشه که اسمشو یادم‌نیست 

خیارشور و ژامبونشم که کلی ضرر داره😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

سس چربی داره این خوب نیست و مواد نگهدارنده در سس و خیارشور سعی کن خونگیشو بخری وگرنه چه مشکلی داره

دو دفعه خونگیشو خوردم دو دفعه از بیرون اینقد که هوس داشتم و نمیتونستم خودم درست کنم🥹

روزای خوب توی راه😎✌🏻

سس کارخونه ای کامل پاستوریزه هست نگران نباشید اصلا

میگفتن واسه تخم مرغ خامی که توش هست مضره و باعث بیماری میشه 

خدا منه درپغ باشه از موقعی که خوندم دل اشوبم گرفته😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

میکفت به جفتش اسیب میرسونه و سسش چون تخم مرغ خام داره باعث ی مریضی میشه که اسمشو یادم‌نیست خیارشور و ...

مصرف زیادش بده

مثلا مدام به سالادت به غذات بزنی وگرنه مثلا ماهی ی بار یا دوبار چیزی نمیشه

روی قند و شکر و نمک و روغن حساس باش

غذاهای رژیمی بخور

مغزیجات مثل بادوم و گردو و مویز بخور

کره بادوم زمینی هم خیلی به جنین وزن میده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منطقی اینه که غذای سالم خورده بشه چون یه موجود زنده دیکه هم که ضعیف تره با تو داره رشد میکنه

خب من فک میکردم سالاد الویه ی غذایه سالمه 

چون همش اپزه 

نمیدونستم به خاطر سس خیارشور و ژامبونش خیلی خطرناکه و به جفت اسیب میزنه😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

میگفتن واسه تخم مرغ خامی که توش هست مضره و باعث بیماری میشه خدا منه درپغ باشه از موقعی که خوندم دل ا ...

تو کارخونه خام نمیمونه خیالت راحت باشه من خودم رفتم و دیدم بازدید از یکی از کارخونه مهم اتفاقا 😉

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️