یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتما برو استفاده کن از ویدئوهاش مطمئنم دست خالی برنمیگردی💪🏻
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
چند بارم تو چهار راه های شهرمون(چون سربالایی هستن و نیاز به نیم کلاچ دارن) خاموش کردم و یه عده آدم ح ...
دقیقا من خودم قبلاً میگفتم خانمها نمی توانند خوب رانندگی کنند ولی حالا می بینم اونایی که چندین ساله راننده شدن اتفاقا خیلیم خوب می رونند وقتی یه آقا اشتباه رانندگی داره به چشم هیچکس نمیاد اما امان ازینکه یه خانم یه اشتباه بکنه🤯
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
مبارک باشه آفریییین 🤩🤩🤩🤩👏🏻👏🏻👏🏻به نظر قبولی گواهینامه یکی از بهترین حسای دنیاس و یاد گرفتن ...
ممنون عزیزم 🌹 آره میدونی چند بار رد شده بودم اصلا برام غول شده بود 😐😕در صورتی که مثلاً تمرینی خودم راحت میرفتم تو آزمون فکر میکردم از پسش برنمیام
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
ممنون عزیزم 🌹 آره میدونی چند بار رد شده بودم اصلا برام غول شده بود 😐😕در صورتی که مثلاً تمرینی خود ...
منم همین بودم مربیم تعجب میکرد از رد شدنم
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
عزیزم نترس منم خیلی میترسیدم یه روزی یه بنده ی خدایی بهم گفت منم دنده ی یک و دو برام مثل یه کوه بود میترسیدم الان صدتا سرعت میرم من با ماشین میرفتم جاهای شلوغ اینقد رفتم تا ترسم ریخت ولی مواظب بودم خیلی خیلی چون پای جون آدما وسط
میدونی من دلیلش رو می دونم چون فکر میکردم باید راننده حرفه ای باشم تا قبول شم!!در صورتی که می دیدم اونایی که قبول میشن هم اونقدری تسلط ندارن دیگه از وقتی به خودم گفتم لازم نیست حرفه ای باشم تا قبول شم تونستم🤩😍 یه دلیلشم ماشین داغون آزمون هست که فرت و فرت خاموش میشه🥴اصلا اعتماد به نفس آدم رو داغون میکنه. من دیروز همش دور موتور رو رو دو نیم نگه داشته بودم میترسیدم گاز رو ول کنم