2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 43 پست
حالا شما تصادف کردی ترست بریزه؟ ریخت؟

😂😂اره دوبار

بخدا که ریخت😂😂 الانم نمیگم استرس نمیگیرم ولی خب دست و پامم نمیلرزه ، راحت میشینم پشت فرمون

بیشتر از آقایونی خوشم نمیاد که فحش میدن ، استرس وارد میکنن

منم ۱۵ سال گواهینامه دارم

اتفاقا تصادف کنی بیشتر می ترسی

من تا ۱۸ سالم شد گواهینامه گرفتم و اتفاقا دو تا امتحان رو بار اول قبول شدم و مربیم ازم راصی بود و تشویقم می کرد و اصلا ترس و استرس نداشتم

دفعه اول که ماشین بابام رو برداشتم باهاش تصادف کردم و دیگه روم نشد از بابام ماشین بگیرم و ترسه روم موند

تو این ۱۵ سال اینقدر عاشق رانندگی بودم که همش خواب می دیدم پشت فرمون تو خیابون شلوغ نشستم

شوهرم هر چی می گفت بشین پشت ماشین استرس داشتم

تا دیکه خسته شدم،رفتم آموزشگاه رانندگی گفتم می خوام چند جلسه باهاتون بیام تا ترسم بریزه و حرفه ای شم و منو ببرین جاهای شلوغ

با خودم گفتم ماشین من که نیست،اون بنده خدا هم که حواس خودش به ماشینش هست،من بدون ترس رانندگی می کنم

و تو همون جلسه اول اینقدر خوب بودم که ترسم ریخت

از روز بعد ماشین رو برداشتم اول اطراف خونه رفتم،کم کم یکم دورتر شدم 

بعد رفتم مرکز شهر ولی کوچه های خیلی تنگ و ..... نمی رم که دو تا ماشین باید با فاصله خیلی کم از کنار هم رد شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ترس واسه چی. 

تا یکماه فقط از دنده یک و دو استفاده کنو فقط ظهرا برو جاهای خلوت رانندگی کن. 

بعدش عصرا بزن بیرون بعد همیتجور جاهای یکم پر رفتو آمد بعد دیگه دنده زیاد کردن.  همینجور کم کم راه میوفتی.  من الان چهارماهه رانندگی میکنم.  چند روزه گواهینامم اومده

یکی دو جلسه آزاد برو با مربی جاهای شلوغ که استرس میگیری. هر روز هم مرتب مسیر های خلوت دور خونتون رو رانندگی کن با سرعت کم. یکی از چیزهایی که آدم خیلی براش ترس داره ترس از تصادفه و اینکه یهو یه چی پیش بیاد که نتونه ترمز کنه پس همون مسیرهای خلوت رو که داری میری تو ذهنت تجسم کن اون موقعیت پیش اومده عکس العمل نشون بده سریع سرعت رو کم کن و ماشین رو نگه دار. هی تو ذهنت این نکته رو نگه دار که سریع باید بتونی از ترمز استفاده کنی. من یه کانالم دیدم تو اینستا مال فرشته فروغی یه پکیج داره حرفه ای شو صفر تا صد رانندگی و نکاتی رو گفته ولی دیشب قیمت دیدم پنج تومن به نظرم گرون اومد اگه میتونی تهیه ش کن. وگرنه همون آموزش رایگان هاشم نکات خوبی میگه همونم دنبال کنی خوبه.اگه تهرانی تو اینستا خیلی مربی های شخصی هستن که آموزش های خوب دارن پیدا کن برو پیششون چند جلسه ترست بریزه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😂😂اره دوباربخدا که ریخت😂😂 الانم نمیگم استرس نمیگیرم ولی خب دست و پامم نمیلرزه ، راحت میشینم پشت ...

اخ اخ دقیقا همون بیشعورا تپش قلب من و میبرن‌ و هزار

چقدر بده این ترس مزخرف

منم همین  فوبیارو داشتم . تنها علتش اینه خوب یاد نگرفتیم با ماشین دوست نیستیم.من بعد ۲۰ سااال ی سه جلسه با یه خانمی رفتم . چون سبکش فرق داشت .نمیخوام بگم الان اوکی شدم چون خودم درحال حاضر ماشین ندارم دو سه بار با ماشین همسر رانندگی کردم. ولی اون ترس اولییییه واقعا ریخته.  و تا حدودی اوکی شدم .و این برای شروع عالی بود برام

عزیزم اشتباه توی رانندگی چون ضرر مالی وخدایی نکرده جانی داره نباید ازش ساده گذشت

من انقدر میترسیدم که گوشام داغ میشد دستام یخ

چندبار مربی خوب گرفتم توی شهر رانندگی کردم تمام ترسم ریخت نذرم کردم هربار سوار ماشینم میشم یه دونه  ایت الکرسی هدیه به حضرت فاطمه  بخونم خیلی جوابه الان مثل شوماخر رانندگی میکنم چه بین شهری چه داخل شهر

مربی خوب بگیر

با شوهر وبابا و برادر نمیشه رانندگی یاد گرفت

یاعلی
چقدر بده این ترس مزخرف

یه دوستم در ظاهر دوسته ولی در باطن خیلی رقابت داره باهام اینقدر سر همین که رانندگیش خوبه قیافه میگیره برام منم خدایی بگم حسودیم میشه ازین سر تهران میره اون سر تهران اونوقت من شوهرم با متور میره سر کار ماشین همش جلوی در مجبورم با اسنپ برم یا اکثرا هزینه زیاد نشه پیاده و با مترو و اتوبوس 

دخترخاله هام هم بیرون رفتنی هی میگن بردار راحت باشیم میگم بابا نمیتونممممم مخصوصا ماشینمون چینیه و خرجش بالاست ترسم چند برابر شده 

یکی دو جلسه آزاد برو با مربی جاهای شلوغ که استرس میگیری. هر روز هم مرتب مسیر های خلوت دور خونتون رو ...

عه سلام منم دقیقا اومدم همین خانم فروغی رو بهش بگم اخه چند روز پیشم گفت هر کسی رو میبینید نیاز داره ادرس کانالمو بهش بدید من رانندگیم خوبه اما با این حال ویدیوهاشو دنبال میکنم

اسی برو تلگرام ایدی کانالش @fereshteforoughi

فکر کنم خیلی کمکت کنه الان رایگان اموزش گذاشته توش

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عه سلام منم دقیقا اومدم همین خانم فروغی رو بهش بگم اخه چند روز پیشم گفت هر کسی رو میبینید نیاز داره ...

سلام عزیزم فکر کنم تو یه تاپیک دیگه هم باهم حرف زده بودیم برای رانندگی.من بالاخره قبول شدم دیروز😍

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم ۱۵ سال گواهینامه دارماتفاقا تصادف کنی بیشتر می ترسیمن تا ۱۸ سالم شد گواهینامه گرفتم و اتفاقا دو ...

چند بارم تو چهار راه های شهرمون(چون سربالایی هستن و نیاز به نیم کلاچ دارن) خاموش کردم و یه عده آدم حیرون من بودن

منم با اعتماد به نفس ماشین رو روشن می کردم و می رفتم

می گفتم همشون اولی که رانندگی یاد گرفتن این مشکلات داشتن،پس چرا باید خجالت بکشم یا استرس بگیرم

این همه آقایون بد رانندگی میکنن،یا وسط یه خیابون تنگ پارک دوبل می کنن و عین خیالشون نیست ترافیک راه انداختن،آمار تصادف آقایون این همه بالاتر از خانوماست 

ولی اونا اشتباه کنن اشکای نداره،تا یه خانوم یه جایی اشتباه می کنه شروع می کنن متلک پروندن و مسخره کردن

سلام عزیزم فکر کنم تو یه تاپیک دیگه هم باهم حرف زده بودیم برای رانندگی.من بالاخره قبول شدم دیروز😍

مبارک باشه آفریییین 🤩🤩🤩🤩👏🏻👏🏻👏🏻به نظر قبولی گواهینامه یکی از بهترین حسای دنیاس و یاد گرفتن رانندگی یکی از بهترین مهارت ها🫠🫠🫠

موفق باشی همیشه❤

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚