2777
2789
عنوان

یه سوال برای بارداری

103 بازدید | 5 پست

من آمپول زدم پریود شم

همیشه ۵ روزه میشدم با آمپول

این سری روز دوم قطع شد !

چون امروز استرس زیاد برا جراحی دندون داشتم

پریودم ۲ روزه شد

الان از فردا کلومیفن استفاده کنم

این ماه آمپول hmg و hcg بزنم یا دیگه تاثیر نداره

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

چیکاز کنم پریودم دوباره باز بشه

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بیا بغلم

احمق بیشعور

شخصیت نداری اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چته باز

@niniyar  

قضیه خاصی هست که همه کاربرای خوب رو بلاک میکنید و به جاش سایت پر شده از امثال این؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
@niniyar قضیه خاصی هست که همه کاربرای خوب رو بلاک میکنید و به جاش سایت پر شده از امثال این؟

اصلا چنین چیزی نیست هر کسی خلاف قوانین سایت عمل کنه برخورد میشه هیچ فرقی هم نداره 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت