بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قرص خوردم ول کردم خسته شدمموی زائد و عادت ماهیانه نامنظم علائم من بوداضافه وزن هم نداشتم
نامنظم یعنی چطوری؟؟
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من دارمکلن پریود نمیشم، موی زائد، جوش صورت، ریزش مو و کم پشتی مو، بی انرژی امکلی هم دکتر رفتم و همه ...
چه داروهایی بهت داده چون من همه اینا رو دارم جوش صورت و بدن ریزش مو که چند سال موهام یه زره شدن دیگه پریود نشدن خستگی و بی حال بودن موی زائد جدیدا خیلی زیاد شده منی که پنج ماه یه بار صورتم رو اصلاح میکردم که ایقد بدنم و صورتم کممو بود حالا ایقد موی بدنم و صورتم زود در میاد و زیاد شده
33 عزیزم ولی چند سال این علائم زیاد شده تازه اضافه وزنم نداشتم چرا پریود میشم ولی دیر به دیر مثلا دوماهی یه بار بعضی اوقاتم خون کمه بعضی وقتا خون زیاد درد زیاد خون هم لخته ای سیاه هست
تا بحال هیچ داروی هم نخوردم فقط برا عفونت ادراری یه بار پارسال مترو نیدازول خوردم که تشنج کردم ولی یماه پیش رفتم دکتر برا عفونتم سفلکسیم داده که تا میخورم خوبم نمیخورم بازم عفونتم ادامه داره ینی ببخشید تکرر ادرار دارم
درسته به نظر من تا جایی که امکانش هست دارم نخور با اصطلاح سبک کنترلش کن دارو خوب نیس من خوردم افسردگ ...
اخی عزیزم افسردگی رو نگو دیگه که بدترینه من چن سال پیش درگیرش بودم دارو هم نخورم فقط دکتر سترالین داده که بار خوردم دیگه خونمون جابجا شد یکم بیشتر روحیم تغییر کرده درسته هنوز فرق گذشتم و یکم از علایم افسردگی دارم ولی خداروشکر بهترم نسبت به قبل یکم این وسواس فکری خیلی بده و عملی