2777
2789

من امروز رفته بودم کلینیک چشم پزشکی و به مادرم گفتم فلانی رو ببین چه شبیه مادر اکسمه و خندیدیم .

دوساعت بعد بهم پیام داد با یه شماره جدید که آرشیدا خوبی ؟ کارت دارم 

منم داشتم برای درد چشمم گریه میکردم ،گفتم چیشده ؟ گفت خوبی گفتم کارتو بگو ،من حال خیلی خوبی ندارم الان ،گفت تو بهترین دختری بودی که تو زندگیم دیدم ،دلیل نفس کشیدن خیلی آدمایی و از این حرفا ....

گذشت و گذشت 

یهو اخرش بعد از کلی تعریف کردن از من گفت گفت زیدت چطوره و اینا ،گفتم در مورد این چیزا دوس ندارم حرف بزنم.

گفتم تو زید داری؟  گفت اره ولی چه زیدی و .... 

گفتم مگه چیشده ؟ 

گفت همش قهر هستیم و گفتم مگه بچه این و ...باقیشو تو متن بعذی مینویسنم طولانی نشه

هیچی ...دنیای پوچ

گفت دعوامون میشه و اخرین بار کتکم زده .گفتم چرا 

گفت زده با لگد تو بیضه هام 

بعدو قاب عکسو کوبیده تو سرم 

گفتم چرا؟ 

گفت تو اینستا با یه دختره سلام علیک کرده بودیم 

دوستان یبارم من کتکش زدم ولی نه در این حد فقط زدم تو سینه ش چپن تو ایسنتا فیلم بد فرستاده بود برای یه دختره

هیچی ...دنیای پوچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب 

لابد مامانش رفته گفته آرشیدا چه دختر خوشگلی بود چی شد جدا شدی؟

دوست پسر سابقت هم از اونجایی که خیلی دهن بین هست، دوست دختر جدیدشو ول کرد زنگ زد به تو.

دوست پسر سابق ترسناک و دهن بینی داری اگر اینجوریه از این شوهر درست درمون درنمیاد.

گفت دعوامون میشه و اخرین بار کتکم زده .گفتم چرا گفت زده با لگد تو بیضه هام بعدو قاب عکسو کوبیده تو س ...

گفتم خب ،گفت مادرش هم اومده بود ،تو خیابون دعوا و مادرمو و خاله هامم ریختن بیزون ،همسایه ها هم فهمیدن و الان چهار ماهه کات هستیم ولی من هنوزم مینرسم به دختر پیام بدم 

بعد گفت

مادرم دادکشیده که پسزم قبلا با یه دختر با شخصیت مهندس با خانواده دوس بوده تو که فلانی 

هیچی ...دنیای پوچ

گفتم خب ،گفت مادرش هم اومده بود ،تو خیابون دعوا و مادرمو و خاله هامم ریختن بیزون ،همسایه ها هم فهمید ...

بعدم دختره شماره منو گرفته که بهم زنگ بزنه ،گفت توروخدا اگه زنگ زد دعوا نکنی و .... اول گفتم فحش میدم بعد کفتم من دازم خطمو عوض میکنن اصن بعد گفت چرا نکنه داری شوهر میکنی گفتم در شرفم( الکی) بعد گفت تو که گفتی زید نداری گفتم شوهر ماهه با زید فرق داره

هیچی ...دنیای پوچ

خب لابد مامانش رفته گفته آرشیدا چه دختر خوشگلی بود چی شد جدا شدی؟دوست پسر سابقت هم از اونجایی که خیل ...

ببین اینقدر بلا سرم آورد زمانیکه دوس بودیم ،الانم یلاک بود با شماره دیگه پیام داده 

زمانیکه دوس بودیم هزاربار تهدیذم کرد به خیانت ،چندباری هم تو گوشیش چت با دخترای دیگه دیذم یبارم از عصبانیت زدمش و گوشیمو شکستم ،وقتی که با منم بود منو مجبور میکرد به نقرات قبلی پیام بدم ولی این دفعه خودش پیام داده که طرف قرارع بهت پیام بده عجیب بود ،بعدم مادرش موقع کات خیلی دلمو شکونده بود ،من پسرشو یباز از مرگ نجات داده بودم ،قزص مصرف میکرذ 

هیچی ...دنیای پوچ

نخوندم همه شو ولی پسری ک ب هر دلیلی دست رو یه زن بلند میکنه یه نر بیشتر نیست

توهم اگه میخوای خودتو بدبخت کنی به صحبت باهاش ادامه بده

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

عجب جانوری هست. خط جدیدش هم بلاک کن. نا شناس هم تا یک ماه جواب نده اگر مشکلی نداره.

منتظر یه تماس از یه مدیری هستم چون مصاحبه رفتم ،واقعا جونوره به نظرت منظورش این بوده که من یوقت بهش پیام ندم؟

هیچی ...دنیای پوچ