2777
2789

من هر دو رو تجربه کردم.

پسرا خیلی شیطونن ولی زود یاد میگیرن ادم انرژی میگیره انگار از محیط کلاس فقط واقعا شیطونن.

دخترا محیط کلاس خسته کننده است همش میخان خودشون و به معلم نزدیک کنن لوسن و دیر مییگرن درسو 

تعریف الکی ازت میکنن پشتت برعکسن 

موندم  چه کنم 

Go wild for a while.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دختر عمه من معلم هست میگه دخترا بیشتر دل به درس میدن ولی پسرا عاشق ورزش و ریاضی هستن 

بعد میگه اگر باحوصله باشی واقعاً معلم پسر ها باشی چون شر و شیطونن بهت خوش میگذره ولی اگر سریع اعصابت خورد میشه دخترا بهترن لطیف ترن 

حالا دختر عمم ازدواجش هم جالبه 

شاگردش اومده بهش گفته دایی من دنبال زن میگرده من شما رو خیلی‌ دوست دارم بیا زندایی من شو 

کار واقعاً به خواستگاری و این حرفا میکشه و دختر عمم با همین آقا ازدواج کرد و الان یه پسر داره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

حالا من تخصصیش رونمیدونم اما کلا نوجوانهای دختر ترسناک شدن به نظرم ، پررو و بی ادبن یه سریشون

وای نگو پایه پنجم دوس پسر دارن ، پسرای پنجم دغدغه شون فوتبال بود😶

Go wild for a while.