2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای عمل بینی در اصفهان

161 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میخوام دماغمو عمل کنم تو اصفهان کدوم دکتر خیلی خوبه ؟ که بدون نقص جراحی می‌کنه و شما راضی بودین 

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بگرد جای خوب پیدا کن بخاطر هزینه دنبال دکتر ناشی نباش خیلی تحقیق کن

اره عزیزم دارم تحقیق میکنم

ببین دوستم پیش حنیف اخوت عمل کرده واقعا بینیش عالی شده و از لحاظ تنفسی هم اصلا اذیت نیست و راحت نفس میکشه 

منم دلم میخواد عمل کنم ولی شوهرم تاحالا اکی نداده 

البته من بینیم زیاد بزرگ نیست دوست دارم فانتزی بشه که اونم شوهرم نمیخواد 

بنظرم بهترین دکتره 

همسایمونم پیش یکی عمل کرد فردا ازش میپرسم بهت میگم مواظب باش اونجا نری 

دوبار عمل کرد و اخرشم بینیش کج شد طفلی خیلی ناراحته و میگه دفعه دومم ده میلیون ازم گرفته دیگه پول ندارم برم باز عمل کنم

ببین دوستم پیش حنیف اخوت عمل کرده واقعا بینیش عالی شده و از لحاظ تنفسی هم اصلا اذیت نیست و راحت نفس ...

مرسی از وقتی که واسم گذاشتی

منم شوهرم تازه رضایت داده

دماغ منم مشکلی نداره بزرگ نیست فقط سرش گوشتی همین

رفته تو مخم عمل کنم اما خیلیا میگن تنفسشون مشکل پیدا کرده و کج شده برای همین میترسم

مرسی از وقتی که واسم گذاشتیمنم شوهرم تازه رضایت دادهدماغ منم مشکلی نداره بزرگ نیست فقط سرش گوشتی همی ...

خواهش میکنم گلم خوشحال میشم کمکی بکنم 

آره عزیزم خیلی مهمه اتفاقا مربی دخترمم عمل کرده اینقد کوچیک کرده که اصلا نمیتونه نفس بکشه و حرف بزنه بسکه نفسش تنگه و صداشم تو دماغی شده یه جور بد

ولی وقتی بینی دوستمو دیدم کیف کردم اینقد خوشگل شده بود این دختر صداشم که ناز بود اصلا تغییر نکرده بود 

خودشم کفت راه تنفسم خوبه 

اصلا مصنوعی نبود بینیش مثل بعضیا که تابلوعه عمل کردند خیلی طبیعی میزد ولی خوشگل

خواهش میکنم گلم خوشحال میشم کمکی بکنم آره عزیزم خیلی مهمه اتفاقا مربی دخترمم عمل کرده اینقد کوچیک کر ...

چقدر هزینه اش شد؟ چند سال عمل کرده؟