2777
2789
عنوان

حاجت دارا چله کلیمیه رو از دست ندین

195 بازدید | 12 پست

بهترین زمان  از اولین روز ذی القعده است تا 40 روز متوالی و روز آخر این  دهم ذی الحجه است. 

از سوره ها و مناجات هایی که در این ایام سفارش شده است می توان به سوره محمد، فتح، فجر و طه اشاره کرد. همچنین دعاهایی از جمله زیارت جامعه کبیره، زیارت جامعه صغیره، زیارت وارث، زیارت عاشورا، حدیث کساء خوانده شود. مداومت بر 1000 مرتبه ذکر لا اله الی الله و 303 مرتبه ذکر یا بصیر، 350 مرتبه صلوات، 100 مرتبه ذکر “رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق وجعلنی من لندک سلطانأ نصیرأ” و 70 مرتبه استغفار نیز از اذکار توصیه شده در این چله است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون

خواهش میکنم عزیزم انشالله حاجت روا بشید

یادم نمیره که منم پنج سال پیش اصلا نمیدونستم چیه و از طریق یکی از تاپیکا باهاش آشنا شدم.با ناامیدی تمام انجامش دادم و در کمال ناباوری دوروز مونده به پایان چله حاجت گرفتم خداروشکر.حاجت من درواقع مثل معجزه بود که حتی تو خیالمم نمیدیدمش.وقتی خدا بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه

خواهش میکنم عزیزم انشالله حاجت روا بشیدیادم نمیره که منم پنج سال پیش اصلا نمیدونستم چیه و از طریق یک ...

خدداروشکر، ممنون که وقت گذاشتی و توضیح دادی 

زحمت شما تونستی منو هم یاد کن  انشاالله حاجت روا باشین  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
سلام از فردا شروع کنم شب؟

از همین الان تا فردا شب فرصت داری شروع کنی.درواقع فردا یک ذی القعده ست.فقط سعی کن در حد امکان هر روز سر یک ساعت مشخصی انجامش بدی.قبلشم نیتتو یه جایی بنویس و هر روز قبل از ادای ذکرت یه بار نیتتو بخون.و قبل و بعدشم سه تا صلوات بفرستی خوبه.

منم پنج سال پیش اصلا نمیدونستم چیه و از طریق یکی از تاپیکا باهاش آشنا شدم.با ناامیدی تمام انجامش دادم و در کمال ناباوری دوروز مونده به پایان چله حاجت گرفتم خداروشکر.حاجت من درواقع مثل معجزه بود که حتی تو خیالمم نمیدیدمش.وقتی خدا بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه