2777
2789
عنوان

بچه‌ها من بازم اشتباه کردم

402 بازدید | 16 پست

اشتباه کردم؟

دلم برای یکی از دوستام خیلی تنگ شده بود ، ۱ ساله هیچ خبری ازش ندارم و احتمالا بعد از اینم بنا به شرایط و دلایلی ،  حرف نزنیم و همو نبینیم. بهم پیام داد ، همینطوری که حرف میزدیم ، بهش گفتم که نشستم گریه کردم. (یکم با طنز سیاه) پرسید چرا؟ گفتم دلم تنگ شده بود برات.

فکر کن منی که انقد خشک و ساکت بودم همیشه.

من ضعیفم؟ یکی دیگه بهم گفت ضعیفی و وابسته. اینطوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا خودتو سرزنش میکنی؟ خب مگه دروغ گفتی احساستو بیان کردی . اگه اون قدر نمیدونه یا آدم خوبی نیست ...

نه قدر دونستن و ایناش خیلی مهم نیس. ما که دیگه همو نمی‌بینیم.

ولی اینکه چطور بنظر میرسم مهمه برام.

در کل ادم خشک و جدی هستم ، یهو برون ریزی کردم یطوری شدم.

نه ضعیف نیستی ( تاپیک آخر منم درباره همینه ولی من هیچ وقت به خودم نمیگم ضعیف)

اشتباه کردم اینطوری گفتم؟

راستش در کل ادم بی احساسی بنظر میرسم ، هیچوقتم‌ در حضور اون گریه نکردم ، ی جوری شدم گفتم بهش

چه دوست بی معرفتی عزیزم شما ضعیف و وابسته نیستی بامحبت و مهربون و بامعرفتی 

ولی یه توصیه ی خواهرانه هیچ وقته هیچ وقت حتی تو بدترین شرایطم بودی سراغ آدمهایی که نرو که بود ونبودت براشون مهم نباشه وبهت حس متقابل نداشته باشن منم یه رفیق داشتم همش باهم بودیم  ازهمه چیز هم باخبر بودیم تا براش خاستگار اومد کمرنگ کمرنگ شد درحدی که دیگه جواب پیامهامو نمی‌داد ومنو به عقدشم دعوت نکردنی دلیل  عاشقش بودم ولی راحت قیچیش کردم محبتتو صرف آدمهای بی لیاقت نکن 

نه قدر دونستن و ایناش خیلی مهم نیس. ما که دیگه همو نمی‌بینیم.ولی اینکه چطور بنظر میرسم مهمه برام.در ...

مهم نیست  گاهی ابراز احساسات کردن خوبه و چون اهلش نبودی فکر میکنی زیاده روی کردی 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اشتباه کردم اینطوری گفتم؟راستش در کل ادم بی احساسی بنظر میرسم ، هیچوقتم‌ در حضور اون گریه نکردم ، ی ...

خب منم احساساتمو پنهون میکنم و همه فکر میکنن که آدم مغرور و خشکی هستم 

ولی خب چه اشکالی داره گاهی احساساتتو بروز بدی ، نه بد شده اتفاقا خیلی هم کار خوبی کردی بروز دادی و تو خودت نریختی 

چه دوست بی معرفتی عزیزم شما ضعیف و وابسته نیستی بامحبت و مهربون و بامعرفتی ولی یه توصیه ی خواهرانه ه ...

چرا بی معرفت؟  راستش یه مسئله‌ قدیمی بود که باید با این ادم حلش میکردم ، وگرنه اصلا جواب پیامشم نمیدادم

جدی من خیلی حس خوبی بهش داشتم ، خیلی زیاد سعی کردم دوست خوبی باشم ، شاید اونقدا موفق نبودم اما تلاشمو کردم

یکم سخته بیخیالش بشم 

و اینکه خیلی متاسفم بخاطر تجربه‌ای که داشتی🫂

چرا دوست داریم همش برچسب بزنیم؟؟ سخت نگیر به خودت و هر کاری که دلت می‌خواد رو انجام بده‌ تو اون لحظه ...

وای چقدر حس خوبی گرفتم از پیامت ، بوس بهت

امروز همش داشتم خودم رو سرزنش میکردم..

اره انا بیشتر برام مهمه تصویر ضعیف و خیلی وابسته‌ای از خودم نشون نداده باشم. اگه اینطوریه ، بهم بگو که برام تجربه بشه.

وای چقدر حس خوبی گرفتم از پیامت ، بوس بهتامروز همش داشتم خودم رو سرزنش میکردم..اره انا بیشتر برام مه ...

وای خوش حالم که حس خوبی گرفتی🌷همه چی به دید خودت بستگی داره. یه جا خوندم نوشته بود بقیه تورو اون جور می‌بینن که خودت می‌بینی. نشون دادن احساست اصلا به معنی ضعیف بودنت نیست قطعا چون احساس راحتی کردی بهش گفتی. و یه سوال. شما زیادی فکر می‌کنید؟

چرا بی معرفت؟ راستش یه مسئله‌ قدیمی بود که باید با این ادم حلش میکردم ، وگرنه اصلا جواب پیامشم نمید ...

هرکاری که آرومت میکنه و حس خوب بهت میده رو انجام بده لااقل بعدش خیالت راحته تمام تلاشمو کردی 

ممنون عزیزم❤️