2777
2789
عنوان

ناباروری و عمل واریکوسل

202 بازدید | 30 پست

من ۳۲ سالمه همسرم ۳۴ ۱۰ ماهه اقدام کردیم نتیجه نگربتیم به من گفتن اندومتریوز داری که بیشتر تخمدان چپه یکمم راست ولی من هیچ علامتی نداشتم ازمایش دادم یکم پروژسترونم پایین بود و یکم پرولاکتین بالا 

تو همین فاصله همسرم ازمایش داده تعدادش خیلیی زیاده ولی مورفولوژیش یه درصد نرماله یکمم تحرکش کمه سونو داد گفتن واریکوسل داری سمت چپ و یکمم اب تو کیسه بیضه ها ...به دکتر اورولوژی نشون دادیم گفت باید عمل میکروسکوپی بشه ...کسی تجربه ای داره ؟ایا نتیجه میده ؟من خودم چی عکس رنگی بدم میترسم انقدر کلافه و نگرانم که نمیدونم باید چیکار کنم ....بلایی سر همسرم نیاد با عمل اصلا گور بابای بچه 😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عملش سخت نیست یه شب نگه می‌دارند معمولا نتیجه میده اگه مشکل این باشه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
خودمم میترسم هزینشم بالاست زنگ زدم گفت پارسال ۵ تومن بوده جدا از اون من خودم ادم ترسویی ام هی از اس ...

ب نظرم هر چه زودتر عمل کنه اگ دکتر گفته با عمل خوب میشه

ب شوهرم ک گفت با عملم خوب نمیشی

وقت رو تلف نکنید تا چشم ب هم بزنی دو سه سال میگذره

نه بابا واریکوسل عمل سختی نیس ۹۰ درصد مردا انجام دادن و بیشترشون نتیجه گرفتن

ایشالا مال اینم جواب بده ....خدا کنه صحیح و سلامت باشه این مشکل هپ رفع شه ...انقدر قشنگ با بچه ها بازی میکنه دلم میخواد بشینم بازیشو بیینم دوست داره بابا شه منم میخوام مادر شم نمیدونم چرا انقدر سخت شد😭

ب نظرم هر چه زودتر عمل کنه اگ دکتر گفته با عمل خوب میشهب شوهرم ک گفت با عملم خوب نمیشیوقت رو تلف نکن ...

والا اولش گفت با دارو خوب میشه یه دارو بلومکس داد بعد معاینه کرد گفت بنظز نمیاد واریکوسل داشته باشه ولی یه سونو بده داد که گفت سمت چپ واریکوسل داره....نه عمل میکنیم ترس نیاید مانع عقلانی کار کردن بشه هر چند سخته من خودم خیلی استرسیم این چیزا هم میریزتم بهم ...کسی رو هم ندارم باهاش حرف بزنم اروم شم حداقل

ایشالا مال اینم جواب بده ....خدا کنه صحیح و سلامت باشه این مشکل هپ رفع شه ...انقدر قشنگ با بچه ها با ...

عزیزم مشکل شما واقعا چیز خاصی نیست که رفع نشه

انننننقدر موضوعات پیچیده داره ناباروری 

عه نگه میدارن ؟من فکر میکردم مرخص میکنن ...دکترش گفت میکروسکوپی نمیدونم یعنی چی

اونو نمیدونم چطوریه 

ولی یه شب میمونن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍