2777
2789

سر چی بود و چطور؟

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قدیما بود موسوی کاندید بود اونوقتا تو اتوبوس با یه خانم سن بالا چادری دعوام شد بزن بزن دربو داغون کل اتوبوس زنو مرد دو دسته شدن همه همو میزدیم😂😁یادش بخیر پاره شدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کلا مترو سوار نمیشم😂پر زنای وحشیه به خدا

بلانسبت یه عده پر که چه عرض کنم ۹۰ درصد

یه عذرخواهی بلد نیستن

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

یه پیرمرد حس کردم داره فیلم میگیره😐گفتم گوشیتونو ببینم دیدم نه اشتباه فکر کردم

بنده خدا پیرمرده

بعدش چی شد؟

یه فروشنده مرد تو شلوغی هی خودشو میزد به خانما و رد میشدباز برمیگشتشاکی شدم. داد زدم سرشاونم شروع کر ...

وااییی چقدر بیشعور البته راست می‌گفت فقر فرهنگی منظورشه

😂😂😂😂

توجه کردی اشتباه نوشتم؟😂😂😂😂میخواستم بنویسم اتوبوس نوشتم مترو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بلانسبت یه عده پر که چه عرض کنم ۹۰ درصدیه عذرخواهی بلد نیستن

دقیقا

آخه مثلا تو اتوبوس اینجوری نیستن زنا

چون من دانشگام تو طرحه گاهی تا یه مسافتیو باید با اتوبوس برم

بعد اصلا این شکلی نیستن تو اتوبوس

ولی مترو...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

وااای یادم نمیره

من فاصله مدرسه تا خونه مون خیلییییی طولانی بود با اتوبوس و مترو نزدیک دو ساعت، هم دو خط اتوبوس میشستم هم دو خط مترو، و اون ساعت هم مترو و اتوبوس بشدتتتتتتتت شلوغ بودن و اصلا جای وایستادن نبود؛ تازه بعدشم باید پیاده روی میکردم..

هوا ام گرم شده بود، پاهام شل میشد تا برسم مدرسه‌. و بالعکس،اگر شانس می‌آوردم بعد روز هاااا یه صندلی برا 

نشستن گیر میاوردم؛ حتما یکی پیدا میشد بهم بگه پاشو من بشینم! من اصلا روی نه آوردن به کسی نداشتم با همون پا درد پا میشدم! ماه رمضونم شده بود، تو اون هوا دیگه قوز بالاقوز.. خیلی سختم بود؛ همچنان این دنبال جا گشتن من و از جام بلندم کردن ادامه داشت؛ یه روز همینطوری یه صندلی خالی شد نشستم یه ایستگاه نگذشته یه خانم شاید نزدیک ۶۰ سال(پیر نبود خیلی)اومد بین اون جمع منو برگزید و گفت دخترم پاشو من بشینم؛ گفتم وااای خانم بخدا هم روزم هم خسته! با لحن مهربون و مظلوم گفت عه عه روزه ای؟ ببخشید پس دخترم بشین عزیزم، واااای واااای من هیچوقت این کارمو یادم نمیره!تا آخر عمررررر عذاب وجدان دارم بابت کارم!

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

دقیقاآخه مثلا تو اتوبوس اینجوری نیستن زناچون من دانشگام تو طرحه گاهی تا یه مسافتیو باید با اتوبوس بر ...

ولی اتوبوسم من دیدم مخصوصا وقتی شلوغ باشه یکم تکون نمیخورن آدم پیاده شه میخ وایمیسن من تقریبا هر روز دعوا میبینم