2777
2789
عنوان

به اخر خط رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست
رشته های بدون کنکور اینده دارن اگه بخونم میتونم برم سر کار

اره مشکلی نداره ،تجربی یا ریاضی یا انسانی هستین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اگه همین یه اخلاق بد رو داره نباید نا امید باشی 

حالا که نمیتونی درس بخونی 

تو خونه با گوشی گلدوزی 

خیاطی بافتنی شمع سازی

گلیم وقالی کار کن 

اگه بازم نمیتونی کتاب‌های رمان و علمی زیاد بخون 

میتونی قرآن حفظ کنی که بهت آرامشم بده

راه و مدل پیشرفت با خودته تا با شرایط زندگیت پیداش کنی. 

بچه کمی بزرگ که شد میتونی درستو ادامه بدی

ببین عزیزم اگه همین یه اخلاق بد رو داره نباید نا امید باشی حالا که نمیتونی درس بخونی تو خونه با گوشی ...

وقتی یه کاری میاد تو ذهنم چون همیشه حسرت رفتن به دانشگاهو دارم  جوری میشه که دیگه سمت اون کارم نمیتونم برم 

همه چیز از همین جا شروع میشه بی پولی و زندگی توی محیطی کوچیک مثل روستا

منم به خاطر مشکلات مالی نتونستم درس بخونم درحالی که درسم خیلی خوب بود یا حتی نتونستم هنری یاد بگیرم و مستقل شم تو شهر بزرگی هم زندگی نمی کنم که بتونم برم جایی کار کنم برای همین ازدواج کابوس منه هر پسری  که سر راهم میاد می خواد از بی پشتوانه بودنم سوءاستفاده کنه و منم ترجیح دادم تنها تو خونه مادریم بمونم

اینا رو گفتم بدونی آدمایی هستن که بخشی از شرایط تو رو تجربه کرده باشن از خودت ناامید نباش

ولی باید تو انتخابت دقت می کردی الانم می تونی از خدا بخوای کمکت کنه اونه که روزی ما رو به دستمون می رسونه

ختم امام جواد هم برای مسائل مالی خیلی راه گشاست

تجربی هستم میخوام اگه رشته ای هم میخونم لینده داشته باشه

خوبه تجربی میتونین مهندسی فضای سبز برای شهرداری و علوم و مهندسی خاک و گیاه پزشکی و بهداشت و بازرسی گوشت و بهداشت مواد غذایی و خیلی  گرایش های دیگه برین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

همه چیز از همین جا شروع میشه بی پولی و زندگی توی محیطی کوچیک مثل روستامنم به خاطر مشکلات مالی نتونست ...

اگه مجردی تو رو خدا هر جور شده بخون چون بعد از متاهلی و بچه دار شدن سخته الان من وقت سر خواروندنم ندارم شده این رشته های بدون کنکورو بخونو لیسانستو بگیر بعدا میتونی ازمون استخدامی شرکت کتی ولی هر جور شده بخون

اگه مجردی تو رو خدا هر جور شده بخون چون بعد از متاهلی و بچه دار شدن سخته الان من وقت سر خواروندنم ند ...

اون موقع شاید تنها مشکلم مالی بود الان چند برابر شده   خیلیا تا بهم می رسن میگن برو درس بخون و جوری رفتار می کنن که انگار از تنبلی خودمه که خونه نشستم و بچه های عزیز کرده خودشون رو به رخم می کشن اما دلم ریش ریشه دیگه حوصله بحث با هیچ کدوم رو ندارم ازدواج هم نمی کنم چون هیچ کس دوست نداره بار مشکلات دختر مردم رو به دوش بکشه مگر این که بخواد به بردگی ببردش

فعلا که گذشتن عمرم رو تماشا می کنم باید دعا کنیم برای خودمون نمیدونم زندگی من یا شما چطور می خواد مشکلاتش جمع شه تنها خدا می تونه درستش کنه😢

وقتی یه کاری میاد تو ذهنم چون همیشه حسرت رفتن به دانشگاهو دارم جوری میشه که دیگه سمت اون کارم نمیتو ...

باید از رکود نجات پیداکنی

مگه چقدر دنیا بهت فرصت میده

یه درصد فکر کن پزشک میشدی

مگه پزشکی خوشبختی میاره؟ چندتاشون درآمد خوب دارن

چندتاشون باخطای پزشکی نابود شدن والی آخر

زیادم حسرتشو نخور