2777
2789

من اضافه وزن ندارم 

۷۰ کیلوام قدمم ۱۷۱؛۱۷۲

فقط میخوام بدنم روی فرم بیاد

نه در حد سیکس پک و کات عضلات😅درحد فرم گرفتن

میدونید چقدر طول میکشه *بطور تقریبی*؟(بدنسازی کار میکنم)

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دیگه رو یکسال حساب کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ ساله باشگاه، میرم، تغذیه بشدت تو فرم گرفتن بدن تاثیر داره، اگه تغذیت خوب نباشه هیچ وقت فرم نمیگیری

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
دیگه رو یکسال حساب کن

جدی؟💔فکر کردم ۶ماهه اوکی بشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

۳ ساله باشگاه، میرم، تغذیه بشدت تو فرم گرفتن بدن تاثیر داره، اگه تغذیت خوب نباشه هیچ وقت فرم نمیگیری

والا رعایت نمیکنم

عادی ولی کمتر از قبل غذا میخورم

در کنارش امگا ۳ و ویتامبن دی و منیزیم و مولتی ویتامین و...هم میخورم 

فکر کردم مذکر هستید در این مورد اطلاع ندارم ولی خواهر خودم توی ۶ ماه از ۸۰ کیلو شد ۷۲ کیلو و بدنش رو ...

کاهش وزن که اره 

من خودمم قبلا تو ۳ماه از ۹۸ شدم ۶۲

ولی الان میخوام بدنم فرم بگیره

اگر منظم سه باز درهفته بری و تغذیتو رعایت کنی شش ماهه خودت متوجه میشی از هیکل خودت عکس بگیر تا انگی ...

مرسی عزیزم❤

والا رعایت نمیکنمعادی ولی کمتر از قبل غذا میخورمدر کنارش امگا ۳ و ویتامبن دی و منیزیم و مولتی ویتامی ...

من یک ماه پشت سر هم فقط پروتئین خوردم و ۳ روز در هفته باشگاه میرفتم، به حدی حجم اوردم و هیکلم خوب شده بود، حیف که پروتئن دلمو زد، وگرنه عالی بودعالی. سینه مرغ و تخم مرغ ابپز و گوشت بدون چربی باید جز برنامه روتینت باشه وگرنه حجم نمیگیری، فرم دلخواهت نمیشی.

امگا ۳ و ویتامین برا اینه که توان داشته باشی حرکاتو انجام بدی وگرنه تاثیر انچنانی رو استایلت نمیزارن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی