2777
2789
عنوان

کسی اینجا به تلگرام وارده

50 بازدید | 10 پست

اگه کسی گفتگو رو پاک کنه یا حتی بلاک کنه

چطور میشه از مخاطبامون پاک بشه کلا؟ نمیفهمم

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

حذف کامل گفتگو از دوطرف رو بزن بعد برو روی پروفایلش و دیلیت رو بزن کلا پاک میشه! البته فکر کنم باید از مخاطبین دفتر تلفن گوشیت هم پاکش کنی تا بتونی از روی تلگرام حذفش کنی! اینو مطمئن نیستم فقط حدس میزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دلیت اکانت کنهیا شمارشو پاک کنی

شمارشو نداشتم کلا 

جز مخاطبام بود فقط ! 

دیلیت زده یعنی؟ 

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

حذف کامل گفتگو از دوطرف رو بزن بعد برو روی پروفایلش و دیلیت رو بزن کلا پاک میشه! البته فکر کنم باید ...

نه 

یکی توی مخاطبام بوده 

الان نیست! 

گفتگو هم نیست!

عجیبه!

دوطرفه میشه چت رو پاک کرد هم شما میتونستی پاک کنی نبینه هم اون 

اینک دیگ جزو مخاطبینتون نیست فقط راهش دلیته

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دوطرفه میشه چت رو پاک کرد هم شما میتونستی پاک کنی نبینه هم اون اینک دیگ جزو مخاطبینتون نیست فقط راهش ...

اره مخاطبم بود ،الان نیست

دیلیت چت زده و چون شمارش،رو سیو نکرده بودی کلا حذف شده

جز مخاطبام بود