2777
2789

بهم زیاد نگاه میکردیم منم اصلا نرفتم جلو غرورمو نشکستم

امروز فهمیدم تازه رل زده اصلا فک نمیکردم تا این حد بشکنم کامل صدای شکستن قلبموشنیدم گریه کردم

نمیدونم ولی هرچی ک هس خدا میدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شما بری جلو پیشنهاد بدی؟!!! خوب کردی غرور داشتی میرفتی جلو هم اون رفته بود هیچ رلی هم یهویی زده نمیشه همزمان ک به شما فقط نگاه میکرده تا روحتو قلقلک بده داشته با کسی دیگه چت میکرده و وقت صرفش میکرده بعدم رل زدن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یاد خودم افتادم 😂😂

تو فامیل یکی بود که روش کراش بودم اونم هی چراغ سبز نشون میداد ... چقدر ذوق مرگ میشدم هرجا میدیدیم همدیگه رو 

بعد یه روز با خجالت از مادربزرگم پرسیدم عجیبه فلانی چرا ازدواج نمیکنه؟ 

مادربزرگم گفت ۶ ماهه عقد کرده داره خونه میسازه تا دوماه آینده جشن میگیرن 😂😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
پس آدمی که بهت فکر نکرد دیگ بیخیالش شو اشکال نداره گریه کردی اما دیگ بخاطرش گریه نکن

نه اصلا برام مهم نیس حالم از پسرا بهم میخوره از همشون کلا میخوام جلو قلبمو بگیرم انقدر زود وابسته و دلبسته نشم ب پسرا هیچ اهمیپی ندم

وایی درد داره ولی ها خدا لعنتشون کنه ک با نگاه هاشون قصد بدی دارن

بخاطر همینه اصلا کلمه کراش برام کهیر میاره 

اینجا زیاد کراش میگن اونوقت من تو ذهنم اسکل بودن خودم یادم میاد 😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .