2777
2789

انشاالله بهترین رشته ای که میخوای قبول شی عزیزم

خدا بهت آرامش و سلامتی بده❤️🫂

اگه شما هم مایل بودین بنده رو هم شما دعا کنین ۵ ساله که بیمارم نه شب دارم نه روز دستمم به هیچ جا بنده نیست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین عزیزدلم🥹من حاملم دعات میکنم میگن دعای حامله ها زود میگیرهولی اگه خدایی نکرده نشد نگی دل م ...

انشاالله توراهیتون به سلامتی به دنیا بیاد و همیشه با هم خوب و خوش زندگی کنید❤️🫂

میشه بنده ی حقیر رو هم از دعاتون محروم نکنید تو اوج جوونیم ۵ ساله که بیمارم دستمم به هیچ جا بند نیست😭❤

انشاالله توراهیتون به سلامتی به دنیا بیاد و همیشه با هم خوب و خوش زندگی کنید❤️🫂میشه بنده ی حقیر رو ...

براتون حمد شفا خوندم الهی که زودتر سلامتتونو بدست بیاری😍

ناامید نشو‌ نگو دستم جایی بند نیست شما خدارو داری از ته دلت بسپار بهش 

الهی آمین عزیزدلم🥹من حاملم دعات میکنم میگن دعای حامله ها زود میگیرهولی اگه خدایی نکرده نشد نگی دل م ...

وای الهی بگردمت قشنگ جانم ایشالله نینی کوچولوت با سلامت به دنیا بیاد عزیزکم

انشاالله بهترین رشته ای که میخوای قبول شی عزیزمخدا بهت آرامش و سلامتی بده❤️🫂اگه شما هم مایل بودین ب ...

انشالله سلامتیتون و به دست بیارین من اهل مشهدم اگر برم‌حرم تو این چند روز مطمئن باشین براتون دعا میکنم امیدتون و از دست ندین فقط 

انشالله سلامتیتون و به دست بیارین من اهل مشهدم اگر برم‌حرم تو این چند روز مطمئن باشین براتون دعا میک ...

توروخدا رفتی حرم برای منو نی نیمم دعا کن 

به امام رضا بگو یه آرزو دارم فقط به دست خودش باز میشه🩷

توروخدا رفتی حرم برای منو نی نیمم دعا کن به امام رضا بگو یه آرزو دارم فقط به دست خودش باز میشه🩷

حتما عزیزم 

تعیین جنسیت کردین یا نه ؟🥲

باورتون میشه من بچه کوچیکتر از دو ماه تا حالا ندیدم وای حتما دستاشون خیلی کوچولو باید باشه🥲😭

حتما عزیزم تعیین جنسیت کردین یا نه ؟🥲باورتون میشه من بچه کوچیکتر از دو ماه تا حالا ندیدم وای حتما د ...

قربونش بشه مامانش رفتیم سونو ان تی خیلی قطعی بهم نگفت یعنی دلمو قرص نکرد گفته دختر خانمه نفسم🥹

قربونش بشه مامانش رفتیم سونو ان تی خیلی قطعی بهم نگفت یعنی دلمو قرص نکرد گفته دختر خانمه نفسم🥹

وای یه دختر کوچولو ایشالله سال دیگه این موقع تو بغلته 🥲