kelara_d مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 178 عنوان میشه با دلای پاکتون برام دعا کنین 80 بازدید | 15 پست دعا کنین سال دیگه این موقع استرس کنکور و نداشته باشم و تو دانشگاه و شهر مورد علاقم درس بخونم 🥲 1404/02/08 | 20:42 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملک۷۶ عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 119 الهی آمین عزیزدلم🥹من حاملم دعات میکنم میگن دعای حامله ها زود میگیرهولی اگه خدایی نکرده نشد نگی دل من پاک نبودا حتما صلاحت نبوده🩷
saheliz عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 306 انشاالله بهترین رشته ای که میخوای قبول شی عزیزمخدا بهت آرامش و سلامتی بده❤️🫂اگه شما هم مایل بودین بنده رو هم شما دعا کنین ۵ ساله که بیمارم نه شب دارم نه روز دستمم به هیچ جا بنده نیست❤
saheliz عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 306 الهی آمین عزیزدلم🥹من حاملم دعات میکنم میگن دعای حامله ها زود میگیرهولی اگه خدایی نکرده نشد نگی دل م ... انشاالله توراهیتون به سلامتی به دنیا بیاد و همیشه با هم خوب و خوش زندگی کنید❤️🫂میشه بنده ی حقیر رو هم از دعاتون محروم نکنید تو اوج جوونیم ۵ ساله که بیمارم دستمم به هیچ جا بند نیست😭❤
ملک۷۶ عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 119 انشاالله توراهیتون به سلامتی به دنیا بیاد و همیشه با هم خوب و خوش زندگی کنید❤️🫂میشه بنده ی حقیر رو ... براتون حمد شفا خوندم الهی که زودتر سلامتتونو بدست بیاری😍ناامید نشو نگو دستم جایی بند نیست شما خدارو داری از ته دلت بسپار بهش
kelara_d مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 178 الهی آمین عزیزدلم🥹من حاملم دعات میکنم میگن دعای حامله ها زود میگیرهولی اگه خدایی نکرده نشد نگی دل م ... وای الهی بگردمت قشنگ جانم ایشالله نینی کوچولوت با سلامت به دنیا بیاد عزیزکم
kelara_d مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 178 انشاالله بهترین رشته ای که میخوای قبول شی عزیزمخدا بهت آرامش و سلامتی بده❤️🫂اگه شما هم مایل بودین ب ... انشالله سلامتیتون و به دست بیارین من اهل مشهدم اگر برمحرم تو این چند روز مطمئن باشین براتون دعا میکنم امیدتون و از دست ندین فقط
ملک۷۶ عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 119 انشالله سلامتیتون و به دست بیارین من اهل مشهدم اگر برمحرم تو این چند روز مطمئن باشین براتون دعا میک ... توروخدا رفتی حرم برای منو نی نیمم دعا کن به امام رضا بگو یه آرزو دارم فقط به دست خودش باز میشه🩷
kelara_d مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 178 توروخدا رفتی حرم برای منو نی نیمم دعا کن به امام رضا بگو یه آرزو دارم فقط به دست خودش باز میشه🩷 حتما عزیزم تعیین جنسیت کردین یا نه ؟🥲باورتون میشه من بچه کوچیکتر از دو ماه تا حالا ندیدم وای حتما دستاشون خیلی کوچولو باید باشه🥲😭
ملک۷۶ عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 119 حتما عزیزم تعیین جنسیت کردین یا نه ؟🥲باورتون میشه من بچه کوچیکتر از دو ماه تا حالا ندیدم وای حتما د ... قربونش بشه مامانش رفتیم سونو ان تی خیلی قطعی بهم نگفت یعنی دلمو قرص نکرد گفته دختر خانمه نفسم🥹
ملک۷۶ عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 119 حتما عزیزم تعیین جنسیت کردین یا نه ؟🥲باورتون میشه من بچه کوچیکتر از دو ماه تا حالا ندیدم وای حتما د ... ان شالله یه روز به وقتش بزرگ شدن بچتو با گوشت و خونت حس میکنی😍
kelara_d مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 178 قربونش بشه مامانش رفتیم سونو ان تی خیلی قطعی بهم نگفت یعنی دلمو قرص نکرد گفته دختر خانمه نفسم🥹 وای یه دختر کوچولو ایشالله سال دیگه این موقع تو بغلته 🥲
ملک۷۶ عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 119 وای یه دختر کوچولو ایشالله سال دیگه این موقع تو بغلته 🥲 بلههه😍😍😍
saheliz عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 306 براتون حمد شفا خوندم الهی که زودتر سلامتتونو بدست بیاری😍ناامید نشو نگو دستم جایی بند نیست شما خدار ... ممنونم عزیزدلم❤️بله کاملا درسته🥲🥰