2777
2789
عنوان

بچه ها در مورد روز معلم میشه بیاین

208 بازدید | 18 پست

سلام ،من خودم معلم ابتدایی هستم،

مادرا زحمت کشیدن تولد گرفتن برام دو ماه پیش یه مبلغی جمع کردن و ... 

بعد من خودم از اول سال تاحالا سه بار به مناسبت های مختلف هدیه تهیه کردم برای دخترا ،مثلا در حد خودکار های سی چهل تومنی و بهشون هدیه دادم 

بهرحال تعداد بالاست و بیش ازین ازم برنمیاد 

الان هم برای روز دختر باز دوتیکه لوازم تحریر براشون خریدم یه تومن شد‌

خلاصه من به مادر دانش آموزها گفتم که برای روز معلم پول جمع نکنن زیاد شد پیامم تو دومی کامل میگم

روز تولدم هرکاری کردم هدیه رو پس بدم گفتن ما از همه نگرفتیم هرکسی که میدونستیم نداره یا گفت راضی نیست نگرفتیم و این گذشت،

الانم لج کرده میگه ما خودمون دوست داریم اگه قبول نکنی ناراحت میشیم.

گفت همه راضی هستن و همینطور حتی دو نفری که وضع مالی خوبی ندارن میگن ما باید هزینه رو بدیم دلشون نشکن😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع اینه که این دو نفر بنده خدا اینقدر وضعشون ضعیفه که من خودم همه هزینه های بچه ها رو چه برای اردو سینما پیک آخر هفته 

حتی برای عید عیدی مبلغ پول در حدتوانم بهشون دادم ،

خیلی دلم میسوزه😭😭

روز معلمم هرکاری کردم هدیه رو پس بدم گفتن ما از همه نگرفتیم هرکسی که میدونستیم نداره یا گفت راضی نیس ...

میتونید همونو کادو بدید واسه بچه ها اگه نمیخواین بردارین .معلم پارسال بچه دوستم تماما پس داد.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

این چه مسخره بازی هست آخه پول جمع کنن برای معلم،

هرچی هم میگم راضی نمیشه نماینده مادرها میگه ما با دل و جون میخوایم بدیم فلان،

مدرسه دولتی همه مدل آدمی هست،الان این بنده خدا ها که میگم یکیشون شوهره بدبخت دیالیزی مادرش پله میشوره خونه مردم تمیز میکنه😭

بنظرتون چیکار کنم

موضوع اینه که این دو نفر بنده خدا اینقدر وضعشون ضعیفه که من خودم همه هزینه های بچه ها رو چه برای ارد ...

از همون هدیه به اونام میشه کمک کنی 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

موضوع اینه که این دو نفر بنده خدا اینقدر وضعشون ضعیفه که من خودم همه هزینه های بچه ها رو چه برای ارد ...

عزیزم اینو قبول کن دلشون نشکنه

بعد برای اون دو تا ضعیف جبران کن

مثلا هدیه رو بگیر تقسیم بر دو کن برای جایزه امتحانای آخرسال بده بهشون

عزیزم اینو قبول کن دلشون نشکنهبعد برای اون دو تا ضعیف جبران کنمثلا هدیه رو بگیر تقسیم بر دو کن برای ...

اگه بدم بهشون مبلغی پول رو که مثلا بگم این هدیه من برای لوازم تحریر و‌کیف سال بعدشون اینجوری بگم خوبه؟

بندگان خدا ،نماینده معلما میگفت خیلی ذوق دارن اگه هدیه رو نپذیری یا برگردونی واقعا باعث ناراحتی میشه،

الان این کاری گفتم بکنم خوبه؟

این چه مسخره بازی هست آخه پول جمع کنن برای معلم،هرچی هم میگم راضی نمیشه نماینده مادرها میگه ما با دل ...

حقیقتش و بگم .خیلی از مادرا و حتی اونایی ک اوضاع مالی مناسبی دارن اصلا راضی نیستن .من دخترم رو خودم مدرسه میبرم از صحبت ها مشخصه .فقط تو رودربایسی و اینکه فردا بچش خجالت زده نشه پیش معلم پولو ناراضی میدن.اینو باد مدیر و معلم مدرسه ممنوع کنن تحویل نگیرن . الان ما گفتن نفری ۳۰۰ بدین جشن بگیریم .خوب میشه من پولو ندم بین اون بچه ها دخترم ببین چیکار کنه .با یه شاخه گل هم میشه برای معلم احترام قائل شد .

اگه بدم بهشون مبلغی پول رو که مثلا بگم این هدیه من برای لوازم تحریر و‌کیف سال بعدشون اینجوری بگم خوب ...

خوبه

من خودم برای اینجور دانش آموزان کارت هدیه میگیرم میگم جایزه نمرات خوبتون

منم واقعا دوست ندارم پول جمع کنن حس بدی میگیرم اما نمیتونم پبش پیش بگم، فکر می‌کنم شاید در جواب بگن اصلا ما قصد نداشتیم کاری انجام بدیم.

به خاطر همین به بهانه جایزه و ... برمیگردونم

حقیقتش و بگم .خیلی از مادرا و حتی اونایی ک اوضاع مالی مناسبی دارن اصلا راضی نیستن .من دخترم رو خودم ...

اره بخدا تو جلسه آموزش خانواده هم گفتم ،بارها گفتم،،

اصلا راضی نمیشن ،آدم بخدا خجالت میکشه.

میگن تو برای بچه های ما هردفعه اینهمه هزینه کردی ،

میگم بابا من معلمشون هستم دلم میخواد اصلا وظیفه خودم میدونم خوشحالشون کنم.

خیلی زشته بخدا کاش یه قانون بیاد این قضیه جمع شه 😞😞