2777
2789

بچها من میخوام یجوری بفهمم مثلا شوهر ایندم کیه اسمش چیه و اینا میگن فا@لگیرا میگن درست هم درمیاد شماها کسیو سراغ ندارین؟ 

من جدیدا خیلی ذهنم درگیر شده اخه یه بنده خدایی اومده تو زندگیم به عنوان همکاریم ولی اصلا انگار این ادم همه چیزش برام اشناس منم به پیوند روح با روح خیلی اعتقاد دارم باوجود اینکه میدونم خیلی نشدنیه ولی خیلی احساس میکنم که قراره یچیزایی بینمون باشه واقعا دیگه دیوونه شدم میخوام بفهمم چیکارکنم بنظرتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دعا نویسا ک با اجنه در ارتباطن میتونن آینده نزدیک رو بگن ینی آینده ای که رقم خورده ولی خب گناه ک ...

صدی نیست مثلا میری همسایه یه خانواده ای میشی جنه میره احساس دور بریاتو رصد میکنه یه حدسی میزنه دعانویسا همشون با اجنه در ارتباطن 

صدی نیست مثلا میری همسایه یه خانواده ای میشی جنه میره احساس دور بریاتو رصد میکنه یه حدسی میزنه دعانو ...

نه عزیزم طبق علوم دینی ک من خوندم اجنه میتونن برن تا آسمون چهارم از فرشتگان استراق سمع کنن 

خیر اون زمان قبل بعثت حضرت محمد و حضرت عیسی بود الان تا اسمون اول میرن و چیز زیادی کاسب نمیشن

من پرسیدم از چندتا مرجع معتبر و اینکه میتونن با اینکه حالا نمیدونم بخاطر اینکاروشون نفرین شدن یا هرچی که توی اسلام هم اومده کسایی ک با این اجنه ها در ارتباطن همون جادوگر ها جرمشون اینه که زنده زنده تو اتیش بسوزونیشون حتما هست ک اسلام هم‌همچین دستوری داده