2777
2789
عنوان

به دختر پونزده سالم گیر دادم تو خونه لباس زیر بپوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 59 پست
توروخدا نگا یه مشت بچه ۱۳ ۱۴ ساله اینجا واسه ما نقش ماماناشونو بازی میکنن

دقیقا

ی کاربری زرنگ بود همون اول تاپیک گفت خودت اون دختری

اسی خدا شفات بده

هرجا ببینمت باز میگم تاپیکات دروغ و چرتن!

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

بزرگ شده بابا باید بپوشه پسر نداری پدر که داره که

انقد ک شماها ذهن منحرفی دارید به چیزای مزخرف فکر میکنید باباها اصلااینجور نیستن.چرا باید تو خونه سوتین بپوشه که عامل هزارتا درد و مرض و سرطانه؟

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقای کاربری زرنگ بود همون اول تاپیک گفت خودت اون دختریاسی خدا شفات بدههرجا ببینمت باز میگم تاپیکات ...

اصلا دیگه من عمرا باور کنم این تاپیکایی که میگن دخترمون ۱۳ ۱۴ سالشه

انقد ک شماها ذهن منحرفی دارید به چیزای مزخرف فکر میکنید باباها اصلااینجور نیستن.چرا باید تو خونه سوت ...

چقدر بی تربیتی تو الان من گفتم باباش مورد داره؟؟؟ بعله منم متوجه ام که هیچ پدری با دیدن بدن دخترش تحریک نمیشه اصلا بحثمم سر این موضوع نیست بحث حیا داشتن دختر جلوی پدرش هست بالاخره توی خونه هم باید یکسری چیزازو رعایت کرد

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

ب حرف مادرت گوش کن بپوشی بهتره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
چقدر بی تربیتی تو الان من گفتم باباش مورد داره؟؟؟ بعله منم متوجه ام که هیچ پدری با دیدن بدن دخترش تح ...

حیا به چه قیمتی؟به قیمت درد و مرض گرفتن دخترش؟ چهارتا مطلب علمی دنبال کن لاقل بدونی همین سوتین هرچقد خوب باشه دو برابرش مضرات داره

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...