2777
2789

یکیشون از دوره دبیرستان دوستم بود همیشه خودشو بهم میچسبوند چهره جذابی نداشت همین که از طریق من کار پیدا کرد و کمکش کردم از شوهر اسکیزوفرنش که داشت تو حموم گردنشو میزد جدا بشه عوض شد و شروع کرد به زیراب زنی!

بعدها گفت که همیشه حسودیمو میکرده!😐

اون یکی بعد اینکه کمکش کردیم از شوهر خیانت کارش طلاق و مهره بگیره و از آشناهای ما شوهر جدید پیدا کرد و سر و سامون گرفت کلا عوض شد و من شدم اخ و پیف!😅

دوسه نفر دیگه هم بودن که کمکشون کردم ‌و بدترین ضربه ها رو بهم زدن…

یه مستاجر داریم سه ساله تو خونه ام نشسته در نهایت احترام و عزت . هر سال موقع افزایش اجاره ، ابراز نداری میکنه . خلاصه سه ساله که پول پیشش نصف و اجاره هم نصف مبلغی هست که عرف منطقه هست. حالا امسال میخوام خونه رو بفروشم زنگ زدم با مهربونی میگم امسال لطف کنید دنبال خونه باشید در نهایت بی ادبی تلفن رو روم قطع کرد. 

دلم سوخت از همه رعایت و مدارایی که کردیم کاش به یه فرد قدرشناس اون همه محبت کرده بودیم.

.

چندسال واسه یه نفر همه کار کردم چون از خانوادش ضربه خورده بود شدم همه کس براش 

حواسم ب کارت بانکیش بود

محبت کن مواظبش باش

آخرش چیشد تصمیم گرفت من از زندگیش حذف کنه بخاطر خانوادش 

اون همه خوبی کردم بی جواب موند حتی ازم معذرت خواهی نکرد دورم زد رفت

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مستاجر داریم سه ساله تو خونه ام نشسته در نهایت احترام و عزت . هر سال موقع افزایش اجاره ، ابراز ند ...

چرا ؟

حالا یکیش استوری کرده اگه میخوای کسیو بشناسی سر دو راهی منفعت و معرفت بزارش😅