2777
2789
نشنیدم ،جدیده؟

عزیزم حدود ۵۰ سالی هست که تو دنیا استفاده میشه. شب تو چشم میذاری و صبح درمیاری و تا شب همه جا رو واضح میبینی.‌ از ضعیف تر شدن چشم هم جلوگیری پیکنه بخاطر ساختار خاصی که داره.

تاییدیه غذا داروی آمریکا هم داره.

البته در ایران یه مقدار جدیده. هرچند یک دکتر مسن تو تهران میشناسم که ۱۵ سال پیش هم انجام میداد برا بیمارا و میگه نمره چشم بیمارام تغییر نکرده طی این همه سال.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حدود ۵۰ سالی هست که تو دنیا استفاده میشه. شب تو چشم میذاری و صبح درمیاری و تا شب همه جا رو واض ...

وای خدا چقدر خوب 

من ۱۰ سال بیشتره لنز میذارم و خسته شدم واقعا

جایی میشناسین داشته باشن یا انجام بدن؟ همین دکتره رو میشناسین

وای خدا چقدر خوب من ۱۰ سال بیشتره لنز میذارم و خسته شدم واقعاجایی میشناسین داشته باشن یا انجام بدن؟ ...

هر لنز رو دو سه سال میشه استفاده کرد. قیمتش حدود ۴۰ تومنه.

بازم قبلش باید برین ویزیت و مشاوره بشین ببینین دکتر نظرش چیه.

نمره چشم شما چنده؟

وای خدا چقدر خوب من ۱۰ سال بیشتره لنز میذارم و خسته شدم واقعاجایی میشناسین داشته باشن یا انجام بدن؟ ...

بله عزیزم. تهران همه جا انجام میدن. لنز فرانسوی هم معمولا استفاده میکنن. دکتر پرویز نوربخش در تهران خیلی ساله انجام میده این روشو و بنیان گذار این روشه در ایران.

کلینیک هایی مثل کلینیک دیدار در شهرک غرب هم کارشون خوبه.