2777
2789
عنوان

خونه خريديم خوش سليقه ها بيايد كمك😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 53 پست
هشت ماه خونمو عوض کردم و کابینت جدید زدم سفید طرح چوب زدم یعنی ام دی اف سفید ماته که روش رگ رگ است ب ...

خب زود به زود باید اینکارو کرد 

اما رنگای دیگه اینطور نیستن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با كمد و اينا ميخوام حداكثر ٢٠٠ شهسه تا خوابه ميخوام كمد همه داشته باشن

ببین کابینت الان متری ۱۲ تومنه شما باید ببینید چند متر کابینت باید بزنی سینکم باید حساب بکنی هودم باید حساب بکنی اگر گاز رومیزی هم بخوای باید حساب بکنی 

همون اول سراغ خیلی گرونا نرو سراغ طرح دارای آنچنانی نرو سراغ جنس ساده شیک و قیمت مناسب برو که بتونی کمد دیواری هم بزنی کمد دیواری واقعاً خیلی مهمه نه اینکه یهو یه کابینت خیلی گرون بزنی بعدشم ببینی دیگه هزینه برات نمونده بخوای کمد دیواری بزنی

با كمد و اينا ميخوام حداكثر ٢٠٠ شهسه تا خوابه ميخوام كمد همه داشته باشن

وای اسی دلم خواست ی صلوات بفرست برا مایی که خونه نداریم 

با ۲۰۰ میشه بهترین کابینت و کمد دیواری زد من برادرم برا خونه ی خودش کمد دیواری باکسی با قفسه ی کیف و شال و همه چیز زد با کابینت خوب ۷۰ تومن شد کلا کابینت های گلاس شاین دار زد کمد هم ی جنس ارزون تر زد 

شما نئو کلاسیک بزن کمد هم جنس ارزون داره