2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار می کنید

128 بازدید | 23 پست

ما سه تا خواهر و یه برادر هستیم مادرم با برادرم داخل یه حیاط اما خونه جدا زندگی می کنن مادرم خیلی ضعف داره پیش عروسش تا حتی کاراشو انجام میده بچه هاشو بزرگ کرد ولی واسه من و خواهرام این نیست من بچه دومم و باردارم خیلی ویار شدید دارم اون روز گفتم بیا چند روز پیشم دلم می گیره نمی تونم جایی برم گفت می خواستی حامله نشی دلم شکست ما همیشه احترام شو داریم حتی شوهرامون  ولی عروسش بارها بهش بی احترامی کرده گفتم دیگه نرم خونه ش

واا. حق دارییی. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دوتا خواهرم خداروشکر برادر نداره مطمئنم همینجوری میکرد مادرم 

نمیدونم احساس میکنم بلد نبود چجوری دوسمون داشته باشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

حالا برای من برعکس 

همسرم تک پسر

مادر همسرم اصلا بچه منو دوست ندارن 

کم کم بچه یکسالش میشه و دو ساعت دیدنش 

نه خونمون میاد و نه اجازه میده بریم خونش 

اما بچه های دخترش میپرسته و دم به دقیقه استوری می‌کنه 

نمی دونم با این کاراش آینده ش تو پیری مریضیش چی میشه

قطعا اون عرپس که زو نمیده یاد دختراش میافته. خوشیشون و پولشون برای عروسو و پسره. مریضی و بی پولی  برا دختره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حق داری عزیزم راجب به ناراحتیت قشنگ صجبت کن بگو دلمو شکستی و حس می کنم داری فرق میزاری برا دختر مردم مادری می کنی ولی دختر خودت رو حمایت نمی کنی  بگو خب مادرشوهر من مثل تو عروسشو حمایت نمی کنه من یدونه تو برام موندی الانم اگه نیای واقعا ناراحت میشم  

قطعا اون عرپس که زو نمیده یاد دختراش میافته. خوشیشون و پولشون برای عروسو و پسره. مریضی و بی پولی بر ...

به بار جلو خودم اینقدر باهاش بد حرف زد بعد مادرم اومد خونم گریه کرد 

حق داری عزیزم راجب به ناراحتیت قشنگ صجبت کن بگو دلمو شکستی و حس می کنم داری فرق میزاری برا دختر مردم ...

دیگه نمی گم بیا همیشه به شوهرم میگم اگه مادرت مثل مامان من بود روی سرم می ذاشتم میگه به خدا راست میگی