2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 104 پست

دکتر رفتی؟ اگه نرفتی حتماااا برو یه دارویی چیزی بده

قرص مدروکسی پرژسترونم خوبه باید ده شب بخوری ولی چون خیلی وقته نشدی شاید جواب نده

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبرینی جات و قند. مصرف نکنلبنیات هم همینطورورزش کندارو هایی که دکتر بهت داده، مصرف کن

قبلا دکتر رفتم سیپروترون کامپاند داد یکسال خوردم دیگه نرفتم فعلا چیزی نمیخورم 

من یکسال قرص خوردم بعد قطع ۳ ماه طبیعی شدم بعد اون الان ۵ ماهه نشدم

اون داروهای هورمونی اعم از مدروکسی پروژسترون ،دوفامد ،دوفاستون 

همه حاوی هورمون مصنوعی ،وقتی بدن نتونه تولید کنه قرصشو میخوری وقتی قرص خوردی انگار بدنت تنبل ،تنبلترشم میکنی ،پس وقتی قطعش کنی معلومه که یدفعه بدنی که عادت کرده به اون هورمون آماده نمیتونه تولیدش کنه تو پریودت تند تند عقب میوفته

باز خوبه اطلاعاتت بالاس،باور میکنی مجرد بودم نمیدونستم تنبلی تخمدان چیه یائسه چیه اما الان ک ب مشکل ...

خب من از اول بلوغم پریودم نامنظمه دکتر چند باری رفتم و سونو دادم گفتن تنبلی داری خیلییی تحقیق کردم تو گوگل همش دارم دربارش میخونم خیلی هم نگرانم 

من یکسال قرص خوردم بعد قطع ۳ ماه طبیعی شدم بعد اون الان ۵ ماهه نشدم

ببین تنبلی تخمدان اصلا خوب شدنی نیست خب الان خودم تنبلی تخمدان دارم با دارو گیاهی سه ماه خوبم باز کیست میزنم همیشه باید ملاحظه کنی و دارو بخوری بعدش داروهای شیمیایی کیست سینه و تخمدان میاره هر گونه قرص هورمونی خودش زودتر یائسگی میاره

تنبلی تخمدان یشبه بوجود نیامده یشبه ام خوب بشه اونم باحنا تنبلی تخمدان باید با استمرار به کارایی که ...

حنا برا تنبلی تخمدان نیست .این خانم گفت ۵ماهه پریود نشده حنا باز کننده پریودی 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

من رفتم دکتر تو بارداریم حالم بد بود دکتر خودمم نبود رفتم بیمارستان 

بیمارستانش هم ۴تا ،۴تا میفرستاد داخل ،اون ۳نفری که بامن داخل بودن همه تنبلی تخمدان داشتن ،یکیشون ۴۰ ساله بود ،یکیشون ۱۷ ساله ،یکیشون ۲۲ ساله