2777
2789

خودم درمالیفت گرفتم اصلا راضی نبودم میشه یه مارکی که خوبه بگین بگیرم پوستم چربه

‌     هرچی خدا برامون بخواد قشنگــه🤍

من شنیدم سیمپل اگه کسی تجربه داره بگه لطفا

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که درمالیف سفارش دادم برسه

آخه از شوینده اش راضی بودم😂

البته بیشتر به عنوان مرطوب کننده میخوام ازش استفاده کنم 

آبرسان پوست چرب و جوشدار رویوال هم گرفتم ،خیلی تعریف میکنن

چون تجربه شو ندارم نمیدونم واقعا،بعد از استفاده میام میگم

چرا؟ منم پوستم چربع چندین ساله دارم درمالیفت میزنم جز این هم هرچی گرفتم قیمت مناسب تا۳۰۰ تومن خوب ن ...

اخه من اصلا سابقه لک نداشتم وقتی زدم دو روز بعدش یه هاله سیاه رنگ‌ افتاد روی گونم دیگه ترسیدم نزدم بهتر شد رفت ولی بافتشم خیلی سنگینه تا چندساعت پوستم چسبونه

لافارر استفاده نکردی؟

سیمپل تا سن ۲۰ جوابهمن اسنس کوزارکس حلزون میزنم واقعا با تمام چیزایی که داشتم متفاوته 🤩

چند گرفتی؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اخه من اصلا سابقه لک نداشتم وقتی زدم دو روز بعدش یه هاله سیاه رنگ‌ افتاد روی گونم دیگه ترسیدم نزدم ب ...

لافارر همه چیشو استفاده کردم جز آبرسان ، تونر شوینده ضدآفتاب میسلار 

ولی بنظرم هیچ آبرسانی  جز درمالیفت برام خوب نیست 😂😐💔

منی که درمالیف سفارش دادم برسهآخه از شوینده اش راضی بودم😂البته بیشتر به عنوان مرطوب کننده میخوام از ...

😂😂😂

اره منم رفتم داروخانه بگیرم دختره گفت از شویندش راضی بودم اخه مشکلم اینه بافتش خیلی سنگینه اصلا چسبونه یجوریه

پوستم جوش نداره فقط چربه لافارر استفاده نکردی تاحالا؟

لافارر همه چیشو استفاده کردم جز آبرسان ، تونر شوینده ضدآفتاب میسلار ولی بنظرم هیچ آبرسانی جز درمالی ...

شاید به پوست من نساخته🥲

از تونر لافارر راضی بودی؟

ژنو

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شاید به پوست من نساخته🥲از تونر لافارر راضی بودی؟

آره خیلی خوبه ، حجمش یکم کم بنظر میرسه ولی بنظرم بصرفست 

اگه خواستی بگیری سایت خانومی برای لافارر و بقیه چیزا چند وقت یکبار تخفیف ۵۰ درصدی می‌ذاره ازونجا سفارش بده 

آره خیلی خوبه ، حجمش یکم کم بنظر میرسه ولی بنظرم بصرفست اگه خواستی بگیری سایت خانومی برای لافارر و ب ...

مرسی عزیزم ممنون از نظرت راهنماییت🤍

پس میگیرم همون تونرشو