من خودم دوتا بچه دارم خوزستان زندگی میکنم تو این گرما برق نداشتیم همینجور بچه هام عرق میریختن،وقتی برق قطعه آب هم نداریم ک ببرمشون تو حمام یه کم خنک بشن،الان دوباره میبینم آب قطعه ،بچه نیازهای اولیه ک آب و برقه نمیخواد؟چقدر دلم واسه بچه هام سوخت ،الان بچه کوچیکم خودشو کثیف کرده اب نیست ببرمش حمام،ظلمه بچه آوردن ظلم
حالا موضوع اصلی تاپیکت به کنار مام اینجا خیلی زیاد اب رو قطع میکنن من کلافه شده بودم مخصوصا زمانی که دخترم ببخشید اسهال بود من اب ذخیره کرده بودم ودائم درحال اب گرم کردن وبردن اب توی دستشویی باچه مکافات شستن بچه بودم دیگه تانکر گرفتیم پشت بوم نصب کردیم الان خداروشکر راحت شدم اصلا متوجه نمیشم کی اب قطع میشه شمام تونستید یه مخزن بخرید وقتی اب قطعی وبرق قطعی هست وبچه هم دارید این بهترین کاره
اتفاقا تعداد بچه های بقیه ربط داره به ما.چرت باید یه معتاد سه چهار تا بچه بیاره و من کمک خرجشون باشم؟چرا اینقدر بچه بی سرپرست و خیریه و ....هر کی میاد تو خیریه چهار تا بچه داره،خیریه برا اونی که وضعش خوب بوده یهو ورشکست شده باید بهش کمک کرد نه تویی که میدونی شوهرت معتاده خرجی خودتم نمیده چهار تا بچه میاری به امید بقیه؟