2777
2789

من خودم دوتا بچه دارم خوزستان زندگی میکنم تو این گرما برق نداشتیم همینجور بچه هام عرق میریختن،وقتی برق قطعه آب هم نداریم ک ببرمشون تو حمام یه کم خنک بشن،الان دوباره میبینم آب قطعه ،بچه نیازهای اولیه ک آب و برقه نمیخواد؟چقدر دلم واسه بچه هام سوخت ،الان بچه کوچیکم خودشو کثیف کرده اب نیست ببرمش حمام،ظلمه بچه آوردن ظلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ وقتی مغزتو خاموش کنی

فک رو باز کنی

همین میشه😂

در مورد تاپیکه میگم

اصولا پولدارا هم ۴ ۵ تا بچه نمیارن اخه

بیشتر دقت کنی کسایی ک پول و... ندارن

شوهر معتاد

و.....

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وقتی ما بچه آوردیم این خبرا نبود

الان منظوره ن قبلا،الان کمترین امکانات رفاهی ک آب و برقه نیس،طفل معصوم ها چه گناهی کردن؟پسرم تو پیش دبستانی برق میره گرما زده میشه

الان منظوره ن قبلا،الان کمترین امکانات رفاهی ک آب و برقه نیس،طفل معصوم ها چه گناهی کردن؟پسرم تو پیش ...

خب شما بچت رو شش سال پیش به دنیا آوردی از کجا باید می‌دونستی مملکت اینجور میشه

حالا موضوع اصلی تاپیکت به کنار مام اینجا خیلی زیاد اب رو قطع میکنن من کلافه شده بودم مخصوصا زمانی که دخترم ببخشید اسهال بود من اب ذخیره کرده بودم ودائم درحال اب گرم کردن وبردن اب توی دستشویی باچه مکافات شستن بچه بودم دیگه تانکر گرفتیم پشت بوم نصب کردیم الان خداروشکر راحت شدم اصلا متوجه نمیشم کی اب قطع میشه شمام تونستید یه مخزن بخرید وقتی اب قطعی وبرق قطعی هست وبچه هم دارید این بهترین کاره

لطفالایک نکنید،ممنون

اتفاقا تعداد بچه های بقیه ربط داره به ما.چرت باید یه معتاد سه چهار تا بچه بیاره و من کمک خرجشون باشم؟چرا اینقدر بچه بی سرپرست و خیریه و ....هر کی میاد تو خیریه چهار تا بچه داره‌،خیریه برا اونی که وضعش خوب بوده یهو ورشکست شده باید بهش کمک کرد‌ نه تویی که میدونی شوهرت معتاده خرجی خودتم نمیده چهار تا بچه میاری به امید بقیه؟

دیگ وقتی مغزتو خاموش کنیفک رو باز کنیهمین میشه😂در مورد تاپیکه میگماصولا پولدارا هم ۴ ۵ تا بچه نمیار ...

کارگر ما سه تا بچه داره با ذوق اومده میگه اسم برای چهارمی انتخاب کنید اونوقت حقوقش نهایت ۲۵ تومنه ،مستاجرم هست