2777
2789
عنوان

قرص فت فست و گین اپ اصلش ضرر نداره

81 بازدید | 11 پست

سلام خوبید دوستان من تحقیقات زیادی کردم لطفاً نیاید بگید عوارض داره من دوستام استفاده کردن فامیل دوستانم هم استفاده کردن عوارض نداره یا خیلی کمه به شرط اینکه اصل بخرید چون معلومه فیک بخرید عوارض داره 

فقط می‌خوام بدونم بین این دو تا قرص اونایی که اصل شو خریدن میگن کدومش بهتره ؟ برای بهتر شدن اندام و تو پر شدن بعد یه چیزی هم بگم شما می‌رید دکتر استامینوفن هم میده اونم یکم عوارض داره ولی خب خیلی کمه اینم فکر میکنم اصلش همینطوره الان بگید بین این دو تا کدومش بهتره برا کل بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت چاق شده؟؟؟

من تعریف هردوشونو زیاد شنیدم 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

باید چن دوره مصرف کنی و بعد ذره ذره کمش کنی

با یه دوره معمولا جوابه اگه خودت خواستی میتونی بیشتر هم مصرف کنی 

تو اینترنت نوشته بود ولی ماکزیممش ۳ دوره هست معمولا با ۱ دوره جواب میگیرن

دوستت چاق شده؟؟؟من تعریف هردوشونو زیاد شنیدم

بین چاق نشده بگم شکم آورده اینا نه گونه هاش سینه و باسنش تو پر شده خاله خودمم استفاده میکنه ۲ دوره خورده ضرر هم نداشته براش منم می‌خوام بگیرم ولی خب اگه تقلبی شو بگیری کلی ضرر داره در مورد قطع کردنش والا از دوستام نشنیدم مشکلی پیش بیاد ولی کم کم قطع کنی بهتره دیگه

بین چاق نشده بگم شکم آورده اینا نه گونه هاش سینه و باسنش تو پر شده خاله خودمم استفاده میکنه ۲ دوره خ ...

تو از کجا سفارش دادی 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

تو از کجا سفارش دادی

فعلا سفارش ندادم دارم تو جاهای معتبر میگردم ببینم کجا بهتره داروخونه های بزرگ هم معمولا معتبره اگه از سایتی سفارش دادم معتبر بود بهت میگم

فعلا سفارش ندادم دارم تو جاهای معتبر میگردم ببینم کجا بهتره داروخونه های بزرگ هم معمولا معتبره اگه ا ...

مرسی ازت عزیزدلمممم