2777
2789

روز ها از پی روز ها در حال گذر عمر رو به پایان است اما هنوز آرام و قرار ندارم هر روز در پی آرزوی جدیدی می روم اما قلبم آرام نمی‌گیرد غم ها و ناراحتی ها به من هجوم می‌آورند آرامش فقط برای لحظات کوتاه می آید اما بیشتر اوقات دل مشغولم چه شد آن روز های کودکی که شاد و بی آلایش میخندیدم و بازی می‌کردم انگار دنبا یک رویا بود انگار کسی مرا نوازش می‌کرد و شخصی به من محبت می کرد چرا به این دنیایی فانی دل بستم و محبوب حقیقی خود را فراموش کردم چرا دنیای فانی نمی‌گذارد اورا ببینم مرا رها کنید من می‌خواهم پرواز کنم با دلی آرام و شاد در آسمان با او بخندم دلم میخواهد آن جمله را درک کنم که می‌گفت(اگر انسان ها می‌دانستند که چه شوقی برای دیدنشان دارم در راه آمدن به سوی من جان می‌دادند )آری انالله و انا الیه راجعون ما را تو به وجود اوردی و به سوی تو باز خواهیم گشت کل دنیا را برای ما هدیه دادی تا با تو عشق بازی کنیم افسوس که چشمان ما نابیناست و دل هایمان تاریک ای معشوقه حقیقی کاش به خودمان بیاییم کاش لحظه ای در سکوت به تو فکر کنیم تویی که حتی نفسمان به تو وصل است و گر اراده کنی هیچ می‌شویم اتماس میکنم مرا رها نکن و نور عشقت را از دلم برندار من خامم من قلب خامی دارم که کودک است آن را درخشان و نورانی کن تا از شوق بمیرم و به سوی تو بازگردم ...

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹