نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به این فکر کن بچه قرار بود بیاد تو همچین دنیایی، من فک میکنم اگه بچه ها بدونن قراره وارد چه دنیایی بشن هیچ وقت راضی به اومدن نمیشن همش جنگ گرونی بدبختی استرس بیکاری..
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
جنین تو آن تی گفتن قلبش ایستاد اگه باردار بودم الان ۳۴بودم
اوه
چرا خودت اینقدر محدود ودرگیر میکنی
بااین روحیه بچه،داری برات سخت میشه
اوایل بارداری سقط امکانش هست، اواخر بارداری سخت
اره ب فکر بارداری نباش، مطمئن باش ی جا کار از دستت در میره یهو مامان میشی🩷🤍
شوهرم خیلی حواسش هست تو این سالها پیش نیومد خودم میترسم از بارداری چون این مدت غصه خوردم تیروییدم هم بالا رفت جرات ندارم اقدام کنم شوهرمم نمیزاره خیلی سقط بدی بود اگه قسمت باشه خلاصه خدا میده بقول شما