2777
2789
عنوان

آقااااا یه سوال گوشی دار ها بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 31 پست
اینم یادت باشه سعی کن گوشی پرچمدار بخری ببین چقدر پول داری تو همون رنج اما ی پرچم دارمن هنوزم گوشی ق ...

آها ممنونم

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بببین ابدا ابدا هنگ در کار نیستمن اس ۲۴ اولترا دارم درجه یک اما الان اس ۲۵ اومدههمسرمم که کلا ده پون ...

یه کم گرونه اولترا نمیتونم

ساده اش چی خوبه؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من شنیدم هنگ میکنن نمیدونم بهترین مدل است چیه

نه هنگ نمیکنن

S25 Ultra جدید ترین مدل سامسونگ سری S هستش

S24 Ultra

البته بستگی داره چقدر بخواید هزینه کنید

مدل‌های fe هم خوبن

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

نه هنگ نمیکننS25 Ultra جدید ترین مدل سامسونگ سری S هستشS24 Ultraالبته بستگی داره چقدر بخواید هزینه ک ...

اولترا خیلی گرونه نهایت زور بزنم تا ۵۰ تومن

پس fe بگیرید

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

پس fe بگیرید

الان بهترین مدل آف ای کدومه

یه کم گرونه اولترا نمیتونمساده اش چی خوبه؟

عالیههه فقط قلم نداره دوربینشم دقیق نمیدونم چند هست اما برای همسرم که ساده بود اف ای  بود دوربینش پنجاه مگاپیکسل بود 

دویست رو فقط رو اولتراش گذاشته

همون اولتراشم عروس عمه خرید من پونصد گیگش رو سال قبل خریدم نود ایشون ۲۵۶ گیگشو دو سه ماه قبل خرید هفتاد مثلا الان اگه اولترای پونصد گیگ صد و ده تومن باشه اولترای با حافظه کمتر یعنی ۱۲۸ میشه مثلا هشتاد و پنج نود البته نمیدونم حالا اس ۲۴ اصلا ۱۲۸ گیگ داره یا نه از،۲۵۶ شروع میشه

پس سعی کن اگه مجبورم شدی ی جا ی کم کمتر خرج کنی گوشیو بهتر انتخاب کن حافظشو کمتر

فوقش اگر مجبور بشی رم میخری میزاری

اس ۲۴ اف ای یکماه قبل رم ۲۵۶ رو من دیدم ۴۶ تومن بود ببین حالا چند هست.  ببین اس ۲۵ هم اف ای داره یا نه اگه بود اس ۲۵ اف ای بخر

این چیزایی که گفتم و دارن؟. خودمم حس میکنم بهتره ولی خب فکر میکنم مدلش پایینه

آره راضی هست. تا اینجا که یکیشون خرید بعد اون سه تا دیگه هم خریدن.

در مورد عکس و کیفیت یه چیزی که هست اینه که انگار ما بلد نیستیم خوب عکس بگیریم. یکی از آشناها هست یه گوشی ارزون و سطح پایینی داره اما عکسای  خیلی قشنگی میگیره

الان بهترین مدل آف ای کدومه

معمولا همه مدل‌ها خوبن

عالیههه فقط قلم نداره دوربینشم دقیق نمیدونم چند هست اما برای همسرم که ساده بود اف ای بود دوربینش پن ...

آها ممنونم از نظرت 🌿 🦋 خیلی ممنون 

اس ۲۴ اف ای یکماه قبل رم ۲۵۶ رو من دیدم ۴۶ تومن بود ببین حالا چند هست. ببین اس ۲۵ هم اف ای داره یا ...

والا است ۲۴ آف ای دیدم فوق‌العاده بود فقط باطریش ضعیفه یکم