2777
2789

من خانه دارم یه امروز دو ساعت بچمو گذاشتم پیش مامان بابام رفتم بیرون اصلا انرژی گرفتم تقریبا هیجا بدون بچم نرفتم تاحالا و یکسره تو خونه ام باهاش ،ولی شاید اگه شاغل بودم چهار پنج ساعت از محیط خونه دور بودم با انگیزه بیشتری غذا می‌پخت به خونه میرسیدم

یا دافع البلیات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی خیلی ها با این کارشون انگیزه زندگی رو از پدرمادراشون گرفتن وظیفه بچه داری انداختن گردنشون

الان مادرشوهر من بیکاره تو خونه چه اشکال داره سه ساعت نوه شو نگه داره؟زندگی فقط بخور و بخوابه؟

یا دافع البلیات

من قبلا که شاغل بودم و باردار شدم و با بچه نوزادسرکار میرفتم و بعد میومدم کارای خونه میکردم و تا دو سالگی بچم سر کار بود انرژی و انگیزه بیشتری برای زندگی داشتم ،برنامه ریزی برای زندگی داشتم،با اینکه وقت آزاد کم داشتم به همه کارام میرسیدم!اما از بعدکه دیگه موندم خونه با اینکه وقت آزاد زیاد دارم انرژی و انگیزم کمتره

الان مادرشوهر من بیکاره تو خونه چه اشکال داره سه ساعت نوه شو نگه داره؟زندگی فقط بخور و بخوابه؟

اون بچه داریشو کرده وظیفه نداره نوه رو هم بزرگ کنه الان وقت بخور وبخواب واستراحتشه

اینجوری نگو عزیزم 

شما که نمیتونی در مورد مادرشوهرت نظر بدی.   انسان آزاد آفریده شده 

من قبلا که شاغل بودم و باردار شدم و با بچه نوزادسرکار میرفتم و بعد میومدم کارای خونه میکردم و تا دو ...

دقیقا من اینطوری ام اصلا نمیدونم کی شب میشه کی ساعت میگذره یجا میشینم فقط میرم تو گوشی اصلا حال ندارم غذا بپزم خونه رو جارو کنم

یا دافع البلیات