2777
2789

سلام دوستان کسانی که بچه هایی با تشخیص یا گمان اتیسم دارند بیان راهنماییشون کنم .منم یه مادرم و میخوام بهتون کمک کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ضمن ادرس تلگرامشون و اینستاشونم هست کاملتر و جامعتر اونجا در این باره بحث شده و مطالبشون خيلی خیلی مفید هست و ویس مادرانی که نتیجه گرفتن هم هست تو کانال تلگرام و اینستاشون .تو گوگل که سرچ کردید پایین صفحه عکس تلگرام و ایتا و اینستا هست روشون ضربه بزنید و میرید تو برنامه .

درخواست دوستی مو قبول کنید لطفا خیلی نیاز به کمک دارم 

چه کارایی برا بچتون کردید؟ 

من مجازیو یک ماه و نیمه قطع کردم و طبق ویس های دکتر بیش حمایتگری و امر ونهی را تا حدود زیادی گذاشتم کنار بچم خیلی تغییر کرده ولی هنوز کلیشه شو داره(با اینکه خیلی کمتر شده) و هنوز نمیتونه درست درخواست  کنه برا نیازاش

برا شما چقد طول کشید؟ 

درخواست دوستی مو قبول کنید لطفا خیلی نیاز به کمک دارم چه کارایی برا بچتون کردید؟ من مجازیو یک ماه و ...

فقط قطع مجازی کمک نمیکنه تمام ویس هارو تو تلگرام گوش کنید ای دیش تو گوگل هست اسمشم همراه والدین هست .خيلی مفیده من هنوزم گوش میدم یه نکته از توش پیدا میشه.بهتره اونارو گوش کنید دوستیتونم چشم قبول میکنم .

درخواست دوستی مو قبول کنید لطفا خیلی نیاز به کمک دارم چه کارایی برا بچتون کردید؟ من مجازیو یک ماه و ...

کلیشه بخاطر استرسه بچست باید ریشه ی استرس رو پیدا کنید در رفتار خودتون و اطرافش ان شاالله اونم حل میشه و این روزه ی الکترونیک شامل صداها و تصاویر مثل کتاب و حرف واهنگ ها میشه و برایه خودتونم حذف کنید من الان فقط تلگرام دارم بقیه رو حذف کردم .هیچکس مثل مادر نمیتونه ریشه ی استرس بچه رو بفهمه حتما موفق میشید.کتابم براش نخونید و هر گونه اموزش دادنی هم کنار بزارید بچه مغزش شروع میکنه به ترمیم و عالی میشه .

کلیشه بخاطر استرسه بچست باید ریشه ی استرس رو پیدا کنید در رفتار خودتون و اطرافش ان شاالله اونم حل می ...

شما اسباب بازی های بچه تونو جمع کردید؟ 

چقدر طول کشید بتونه جمله بگه یا درخواست هاشو بگه؟ 

تجریبات مفید تونو اگه بگید ممنون میشم 

شما اسباب بازی های بچه تونو جمع کردید؟ چقدر طول کشید بتونه جمله بگه یا درخواست هاشو بگه؟ تجریبات مفی ...

سلام عزیزم من کلا روزه ی الکترونیک گرفتم تو خونه تلوزیون کلا خاموش گوشی خودم همه ی برنامه هارو حذف کردم و جلوی بچه ها حتی یه صدای صحبت خانم دکتر موسوی رو هم گوش نکردم بعد هر گونه موزیک صدا رو حذف کردم .یعنی خونه ی ساکت.حتی اسباب بازی کم گذاشتم جلو دست بچه و موزیکال اصلا نذاشتم .حتی صدای هود و جاروبرقی هم یعنی کم استفاده کردم .بعد تصویر کارتونی یا اعداد یا کتاب خوندن برایه بچه هم حذف کردم خیلی خيلی کم بعضی وقتا براش شعر فارسی خوندم مثلا موقع پوشک کردن .بعد شروع کردم به محبت کردن بچمو به چشم یه بچه ی سالم دیدم باهاش دقیقا مثل یه بچه ی سالم رفتار کردم موقعی که دچار استرس میشد بغلش میکردم تا اروم بشه و حرکات تکراریش کم کم کم شد و کلیشه هاش بعد حموم رفتنی دیگه نترسید بعد شب خودش خوابید همه ی غذاهارو امتحان کردو خورد بعد مارو بابا و مامان صدا کرد و شروع به توجه به اطرفیان و اسمش کرد و الان عالی و باهوشه کاملا سالم و سلامت .تا اونجایی که ممکنه من بچمو ازاد گذاشتم که بریزو بپاش کنه کنجکاوی کنه و از کاراش لذت بردم بیرونم کم میبردم و سعی نکردم چیزی بهش یاد بدم اصلا فقط حرفایه عادی تو خونه و اینکه فقط باید اسمشو صدا کنی نه عزیزمو پسرمو دخترمو عشقمو اینا .ببینید راهنماتون قلبتونه قلبتون هر جا احساس کرد که کارتون از روی عشق واقعیه نه اموزش و عشق مصنوعی اونجا کارت و راهت درسته و بچتم همه چیزو درک میکنه میدونه کی اجبار در کاره و کی عشق واقعی اونوقت بهت جواب میده .کلماتو واضح بگید و باهاش مثل یه ادم باهوش و کامل که همچیو متوجه میشه رفتار کنید و من از بچم حتی عذر خواهی کردم بخاطر بیتوجهی هام و اشتباهی که کردم که اون اینجوری باهام قهره و بهم نگاه نمیکنه .برای من روش خانم ولا موسوی عالی بود ان شاالله برایه همه همینطوره .تا میتونید شاد باشید خنده بر هر درد بی ددمان دواست واقعا راست گفتن من با بچم بدون اهنگ البته خیلی میرقصیدیم و بچه ها عاشق شادی واقعی هستن خودتونم اروم کنید استرس شما رو بچتون تاثیر منفی میذاره .

نگاه کنید بستگی به بچه داره که چقدر طول میکشه و رفتار مادر بعضی حتی تا دوسال بعضی شاید با چند ماه که بهتر میشن جمله میگن مال من خیلی زود بعد هفته ی اول تغییرات رو دیدم و بعد یک ماه جمله گفت دوتایی .باید صبور باشید و به بچتون اعتماد کنید باور شما همچیو تغییر میده .منتظر نباشید کی بشه فقط از راهتون لذت ببرید و هر تغییر کوچکی رو شکرگذار باشید بدونید مسیرتون درسته .

نگاه کنید بستگی به بچه داره که چقدر طول میکشه و رفتار مادر بعضی حتی تا دوسال بعضی شاید با چند ماه که ...

عزیزم ویس ها پلان موسوی را پیدا نمیکنم تو رپ خدا کمکم کن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم ویس ها پلان موسوی را پیدا نمیکنم تو رپ خدا کمکم کن

سلام عزیزم چشم حتما .تو تلگرام جستجو کنید این واژه رو hamrahbavaledin کانال تگرامشون میاد به اسم همراه با والدین دکتر موسوی.تو گوگل هم اگه سرچ کنید پادکست هایه خانم دکتر ولا موسوی میاد.اگه نیومد پیام بزارید برام کمکتون میکنم حتما اصلا نگران نباشید .